torsdag 9 februari 2012

Locks of Love

En av mina allra närmaste vänner berättade något fantastiskt för mig idag. Hon ska klippa sig.

Jo, jag vet, vi skönhetsbloggare har en tendens att oh-a och ah-a över nytrimmade luggar och flotta fiskbensflätor. Det hör liksom till. Och vi gillar det. Men detta är stort på riktigt. Min väns hår är långt, och tjockt, det når henne en bra bit ner på skuldrorna och det är så oerhört vackert. Ett sånt där svall som man lätt blir avis på, som man gärna själv vill ha. Nu ska hon klippa av sig rubbet. Inte för att hon måste, utan för att hon vill donera sitt hår till till en perukmakare som tillverkar peruker till barn med cancer.

Efter att ha letat runt lite på nätet fann hon att Benitas Perukmakeri och Hårstudio tillverkar barnperuker, och efter att ha läst hur man går till väga bestämde hon sig för att klippa. Jag tycker detta är en så vacker gest, och är så stolt att ha sådana fina vänner.

(+ img source)

5 kommentarer:

 1. Vad fint gjort av henne, det skulle jag också kunna tänka mig faktiskt. Kan man hjälpa någon annan så är det absolut värt det.

  SvaraRadera
 2. Honi: Visst var det - och vad fint att du också kan tänka dig att donera ditt hår. :) Ingen kan göra allt, men alla kan göra något - säger man ju ofta, och det stämmer faktiskt!

  Lejnox: Ja, himla fint.. som sagt är jag mycket glad över mina fina vänner :)

  SvaraRadera
 3. Vad otroligt fint och starkt av henne!

  SvaraRadera
 4. GlitterLover: Ja, visst är hon grym! :)

  SvaraRadera