tisdag 28 februari 2012

Rapsolja och citron

Efter några månader med Weleda Citrus Creamy Body Wash var det imorse dags att återvinna den tomma tuben och gå över till svenska Ekoraps Body Shower från Rapsodine. Duschkrämen är lätt att pumpa ur förpackningen, och är lagom rinnig i konsistensen. Det jag direkt gillade mest var den ytterst diskreta, men mjuka, tvåldoften – lite retro på något sätt. Jag gillade även att den var lätt löddrande, och kändes bra återfuktande.

Citrus Creamy Body Wash har framförallt en gigantisk fördel, och det är den extremt mumsiga doften av – drumroll! – citrus. Det måste vara en av de bäst doftande citrusprodukterna jag stött på, men tyvärr är det ungefär det enda jag tyckte var spännande med produkten. Jag gillar inte riktigt duschkräm som varken är olja eller mer av den löddrande sorten, och den här är precis mitt emellan. Lite som en rengöringsmjölk faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar också Ekorapsen (har tjuvtestat lite) och håller helt med angående doften! Har fortfarande 1/3 kvar av Bodyfarmen, tar ju aldrig slut och din Weleda är redan slut! :'D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad smutsig du måste vara då! :'D Kanske för att Jo går all in på mina med? Älska diskret tvåldoft <3

      Radera