tisdag 11 december 2012

Beauty Night by Tanci


Lite mer än en vecka har gått sen El Mika var på Beauty Night by Tanci – ett event som fina Tanja anordnade för ett gäng beautybloggare i Göteborg. Med oss hem fick vi två fullproppade kassar (hela innehållet finns här!) och här har vi plockat ut några av våra favoriter. Något ni är särskilt sugna på att läsa mer om?

5 kommentarer:

 1. Ni får gärna kolla närmare på BB-creamen från Dr Brandt. Jag fick ju den själv, men provade den första gången idag och kände att jag liksom blev orange. Hur applicerar ni den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter skumt! Samma sak hände med mig och The Body Shops variant faktiskt. Har inte börjat testa Dr Brandt än, men kanske El eller Mi har - i så fall hojtar dom till!

   Radera
  2. Jag har inte öppnat den ännu, men testade den på Sephora i New York i somras och upplevde också att den drog åt det orangea hållet, dessutom var den rätt tjock i konsistensen om jag minns rätt. Oftast föredrar jag en tunnare BB creme, med lätt täckning istället för heltäckande. Men ska bli spännande att se om jag får till den här, kan hända att det hänger på appliceringen och nu har jag ju chansen att testa lite bättre än när jag står i en fulknökad butik :)

   Radera
 2. LRP Hydreane är underbar när man är extra torr och/eller känslig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt! Den ska jag ta med mig på stundande resa!

   Radera