måndag 3 december 2012

Eco hair


Ekologiskt och djurvänligt till håret – ja tack! Här är några godbitar jag gärna skulle vilja testa för att se om de funkar på mitt hår. Klicka på länkarna för respektive produkt för att läsa mer om certifieringar och företagspolicys.

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo och Rosemary & Peppermint Detangler låter så gott att jag måste lukta på dem nu! Jag föredrar alla gånger de lite örtigare dofterna i hud- och hårvård än söta fruktdofter, och tror helt säkert att jag skulle gilla dessa. Favoriten Davines erbjuder Love Smoothing Shampoo speciellt framtaget för bråkigt hår, att användas tillsammans med Love Smoothing Conditioner. Hej då frissigt hår! Redken Curvaceous Cream Shampoo  och Conditioner är sulfat- och alkoholfria och ska hjälpa till att ta fram naturliga lockar. Tack gärna!

6 kommentarer:

 1. Det låter ju som spännande grejer alltihop! Jag är väl sådär ekologisk, men är ständigt på jakt efter hårvård som lockar fram lockar och som inte luktar för starkt och fruktigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här! Mintigt, örtigt, citrusigt, naturligt, ekologiskt, djursnällt! :)

   Radera
 2. Alltså, jag är riktigt sugen på John Masters men har så mycket jag måste använda upp innan jag kan rättfärdiga ett köp... /N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Word! Nästa gång jag inte har något jag måste använda upp kommer jag också testa JM!

   Radera
 3. Maila mig så fixar jag loooooove ;-)

  SvaraRadera