lördag 29 december 2012

Let's Go Crazy?


Superfina Let's Go Crazy från Deborah Lippmann kommer förmodligen inte inte synas på våra naglar anytime soon, för galen, det är precis vad man blir när man försöker få bort det. Glitterpartiklarna sitter envist kvar trots idogt gnuggande med remover, vilket ärligt talat gör att vi inte blir sugna på att använda det igen. Eller har ni värsta grymma tipset på att få bort glitterlack?

17 kommentarer:

 1. Mitt tjusiga glitterlack från Essie satt också som berget när jag försökte få bort det här om dagen. Så trist och irriterande. Hoppas någon sitter inne på ett mirakelknep nu, vet inte riktigt om jag har tålamod att testa det igen annars...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur. Jag har verkligen noll tålamod när det gäller sånt här!

   Radera
 2. Foliemetod säger jag bara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sure, men det är tidskrävande och jobbigt det med. Eller? :)

   Radera
 3. Läste på nån annan blogg att det enkmaste är att måla över med ett överlack (seche vite var det kanske?) och låta det torka, och att man sen kan dra bort det som ett sånt där gummilack. Värt ett försök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå, ska testa detta! Har aldrig kunnat dra lack av mina naglar dock, som ibland händer andra.

   Radera
 4. Slår ett slag för foliemetoden jag med: http://nailsbymaria.blogg.se/2011/december/foliemetoden.html alternativt att använda sig av filtbitar eller grövre bomull med struktur som "greppar tag" i glittret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken! Denna tjej verkar lika "lat" som jag när det gäller naglar så jag ska verkligen ge det ett försök till.

   Radera
 5. Foliemetoden som många hyllar är alldeles för långsam och omständlig tycker jag. Jag kör oftast med våld, det löser många problem, hehe ;) Att köra runt lite i Dependburken och sedan pilla funkar oftast för mig. Eller om man kan få upp en flik i underlacket och sedan dra bort.

  Idas sätt här verkar spännande, det måste jag testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska testa den igen, men är rädd för att jag kommer tappa tålamodet och börja pilla i stället. Det borde finnas ett underlack som släpper om man doppar i särskild Dependburk och som man kan dra bort lätt och enkelt när man har glitterlack ovanpå!

   Radera
 6. Här kommer ett annat tips men foliemetoden funkar också bra som andra har skrivit. http://www.prettypurplepolish.com/2012/08/peel-off-base-coat-for-easy-glitter.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Coolt, nästan precis det jag önskar mig! Hoppas sånt här går att köpa i Sverige, nån som vet?

   Radera
 7. Idas tips om seche vite funkar för mig med vissa lack, så testa funkar ju. Är inte helt säker, men jag har en känsla av att det inte funkade att göra så i början när seche vite-lacket var nytt och mer lättflytande. Kanske är så att det funkar bättre när det tjocknat lite i flaskan. Annars tycker jag att metoden med trälim verkar grymt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt Essie Good to Go är nästan för tjockt som överlack nu, så det kanske funkar! Annars är trälim ett mkt bra alternativ, fast hur får man bort DET från naglarna?

   Radera
  2. Ja det kan ju vara värt att prova iallafall :)
   Men är inte tanken att trälimmet försvinner tillsammans med nagellacket när man drar bort det?

   Radera
  3. Hmm, ja, det ser ju ut så! Dags att skaffa ett PVA-baserat trälim alltså!

   Radera