måndag 23 augusti 2010

Depend Dip-in

Kan det verkligen fungera att stoppa ner fingrarna i en remover-indränkt svamp? Om det gör! Som många andra redan upptäckt, är den relativt nya nagellacksremovern på burk från Depend en riktig hit. Jag köpte min under semestern, då min manikyr blev förstörd av väggmålande – och jag ville få ordning på katastrofen snabbt, enkelt och billigt. Dip-in är perfekt att ha med på resan eftersom man inte behöver ha med både flaska och bomullstussar.

Ner med fingret i burken, snurra några varv och det är klart! Jag har hittills testat Chanel Particulière, Depend #184, Chanel Rouge Noir och OPI Mad As A Hatter – alla med gott resultat. Två lager av mörka Rouge Noir var inga problem alls, och även om jag fick jobba lite längre med Mad As A Hatter (jävla glitterlack!) så var det sjukt mycket smidigare än att ta bort glittret på vanligt sätt. Jag kommer definitivt att fortsätta med Depend Dip-in, även om det kanske blir svårt att ta bort pedikyr med den..

PS: Om man befinner sig utomlands och känner sig lite sugen, finns det en likadan variant på Sephora.

6 kommentarer:

 1. jag gillar sephoras variant jättemycket, trots att jag aldrig köpte den! funkar väldigt bra, så jag kanske ska satsa på depend.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också den där! Men har märkt att med grövre glitterkorn så kan det hända att svampen raspas sönder lite. Annars är den där lilla burken den enda anledningen till att jag numera målar naglarna fler än 2 gånger om året, snarare 2 gånger i veckan:)

  SvaraRadera
 3. Vore ju kul att se dig ta bort en pedikyr med burken... ;-)

  SvaraRadera
 4. Karin: billig och bra - kan inte bli bättre :D

  Agnes: aha, det ska jag tänka på! :)

  Des: det hade varit roligt va? hehe..

  SvaraRadera
 5. Grymt! jag har länge funderat på en sak med dem då.. blir inte fingertoppen lite torr av all remover? Alltså inte nageldelen, utan huden? Eller vinklar man fingret på nåt vis? *får bilder*

  SvaraRadera
 6. *glömt att svara dudy* nej, jag har inte märkt av ovanlig torrhet! det räcker med att snurra runt fingret i typ 1-2 sekunder, så det är inte direkt soaking vi snackar om.. och sen kör jag ändå alltid nagelbandskräm + handkräm efter removers så :D

  SvaraRadera