måndag 7 februari 2011

H&M Hunt Me Down

Efter att ha testat Sew Psyched från Essie hemma hos Mi för några veckor sedan, blev jag rätt psyched att äga mitt eget ex. Men – eBay är inte min grej och inte heller fullstora flaskor på 15 ml, så jag bestämde mig snabbt att fina Bronze Green från Mavala skulle passa bättre i min samling; dessutom hade ju Mi redan visat att de två faktiskt är ganska lika. På första bästa Åhléns fanns det gott om Bronze Green kvar (och en hel del Smoky Blue), men jag tvekade till slut ändå. Tur det, för på H&M hittade jag Hunt Me Down, som är mycket mer likt Sew Psyched – score!

Fem dagar efter lackning

Okej, flaskan är ful och opraktisk med sitt kantiga lock, och lite större än Mavalas flaskor (9 ml vs. 5 ml), men jag gillar det ändå. Lacket är ganska segt men lättmålat, ett flödigt lager täcker gott. Det bästa är att hållbarheten är helt sjukt bra! Jag har haft lacket i en knapp vecka och det ser fortfarande helt okej ut; det är bara utväxten som skvallrar om att det suttit på ett tag. Här har jag kört på två lager plus överlack – nu är jag nyfiken på att jämföra med Sew Psyched IRL (och Bronze Green med för den delen).

4 kommentarer:

 1. Måste säga att Essie är snyggare dock inte billigare :)

  SvaraRadera
 2. Nu har jag ju inte Sew Psyched, men jag har också känslan av att Hunt me Down "räcker". Tycker det är väääldigt snyggt, och håller med - både om täckning och hållbarhet. HM rules när det kommer till lackkvalitet!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det ser jättelikt ut! :D

  SvaraRadera
 4. Emma: jag måste jämföra dem båda för att kunna säga for sure, men du har säkert rätt! :)

  makeupoholic: ja, precis, h&m:s variant "räcker" faktiskt! och hållbarheten är helt galet mycket bättre än hos essie!

  Maria: jag tror också det, ska jämföra i helgen och se!

  SvaraRadera