måndag 21 april 2008

Sun Buddy

Nu när solen gassar på så får man inte glömma bort att använda solskyddsfaktor, hur lockande det än kan vara att sätta sig ute med näsan i vädret för att få "den första brännan". En fin bränna är en långsam bränna, som jag på senare år lärt mig leva efter. Ett av mina favoritmärken när det kommer till solskydd är Clinique, som i år har konceptet Sun Buddy som går ut på att ge oss bästa möjliga solskydd och fakta om hur solstrålarna fungerar.

Själv använder jag City Block Sheer och Moisture Sheer Tint, båda med spf i, för att safea på dom kvartar jag snor till mig i solen på fikapauserna. Sen har jag andra solskyddsfavoriter från Clinique, men det tar vi en annan gång..

3 kommentarer:

  1. Äh, den första brännan är ändå den första brännan och den vill jag inte vara utan (hello red face!). Men alla brännor efter den - nej tack! :)

    SvaraRadera
  2. Men, du får ju en bränna ändå! Spf 15 är inte så mycket i den här starka solen, märkte jag nu på en kvart :O Så man får både och: färg och gott samvete att man försökte ;)

    SvaraRadera
  3. Jaaa mamma, I will use! Men det var svårt att veta i går att det var så varmt och det känns härligt vårigt med ett varmt ansikte! :D

    SvaraRadera