tisdag 29 april 2008

Clinique×2

Shoppingen i söndags resulterade också i två nya kompisar i badrumsskåpet: City Block Sheer SPF 25 och Lash Power Mascara, båda från Clinique. Jag har bara använt dem i två dagar, men ett par snabbrecensioner är alltid på sin plats.

Jag köpte krämen nästan bara på grund av solskyddsfaktorn, men den har andra fördelar också. Den är ljust färgad, tunn och luktar neutralt. Den har en utjämnande effekt på ansiktsfärgen, så jag behöver inte mycket mer underlag än så. Perfekt för sommaren, med andra ord. Gillar den redan, och gillar tanken att ansiktet kommer vara väl skyddat från solen från och med nu.

Mascaran är precis lika bra som jag hade hoppats på. Långa, separerade fransar och skitlätt att applicera. Den klarade både ögongnuggning deluxe och ett svettopass. Hur var det nu med att den försvinner med 39-gradigt vatten? Jodå, det funkar, men som Mi har påpekat så finns det kvar bös* på kinderna även efter en lång dusch. Inte jobbigt att borsta av, men dock ett minus.

* Göteborgska för skräp.

3 kommentarer:

 1. High-five för gôtebosska!

  SvaraRadera
 2. Ja då vet jag vilken mascara jag ska köpa nu när min Masterpiece sjunger på sista versen:)
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Fast vet ni, jag tycker den var asjobbig att få bort när jag tvättade ansiktet som vanligt. Svart skräp i hela ansiktet -- mycket jobbigare än en vanlig mascara.. :/

  SvaraRadera