söndag 27 april 2008

YSL Perfect Touch Radiant Brush Foundation

Vi råkade visst publicera den här en vecka för tidigt, förra söndagen, men här kommer den igen. Recensionen är en del av Prety-tys temarecensioner, och ni hittar fler på Pret-ys hemsida!

Glitter, skimmer och ljusreflekterande partiklar hör inte hemma i mitt fejs. I alla fall inte i min foundation. Jag vill ha lätt till medium täckande, matt men framför allt diskret slutresultat. Och har jag väl bemödat mig med att applicera så vill jag att det sitter ett tag. Därför är det inte så konstigt att jag gillar penselförsedda Perfect Touch Radiant Brush Foundation från YSL. Man får öva lite innan man får till snitsen med penseln (vill man kan man såklart använda fingrarna, sponge eller en mindre pensel i stället). Den jämnar ut och täcker bra, utan att se kakig ut. Den sitter på plats riktigt länge och luktar gott på ett pudrigt sätt. Eftersom jag inte använder den särskilt ofta störs jag inte av att den är lite odryg, men om man använder foundation på daglig basis skulle det kunna vara ett problem.

Betyg: 4/5

2 kommentarer:

  1. Nice! Jag skulle vilja terra den alltså.. dels för att den är rackarns snygg ;)

    Doh: foundations-dagen är NÄSTA söndag! :O Eh, my fault.

    SvaraRadera
  2. Maria: GÖTTTTTTTT! (Att det inte var jag som faultade för en gångs skull alltså). Fritt fram att testa såklart! Ska jag ta bort och spara tills nästa Sunday?

    SvaraRadera