onsdag 1 juli 2009

Den blå serien

Skört är ordet som just nu beskriver mitt hår bäst. Varje gång jag kammar igenom det i torrt tillstånd (vilket är max en gång per dag) bryts hårstrån av och landar på min tröja. Det varken ser eller känns speciellt roligt, så efter ett tips från en kollega har jag klickat hem två produkter från Redkens Extreme-serie. Fullpackade med proteiner hoppas jag att Anti-Snap med tillhörande balsam ska hjälpa mitt hår att må lite bättre och sluta upp med dumheterna att gå av i tid och otid. När jag beställde från LookFantastic fick jag dessutom ett trepack med necessärer på köpet. Necessärer kan man inte ha för många av.

Appropå LookFantastic höll jag på att smälla av på grund av deras extremt, extremt snabba postgång. Jag beställde grejerna i fredags eftermiddag, och fick avin om det på måndagen! Det är faktiskt så att jag inte riktigt fattar hur det gick till, men en sjukt nöjd kund lyckades dom i alla fall få.

3 kommentarer:

 1. vad härligt när det går så snabbt!
  hoppas att grejerna funkar för ditt hår. jag har inte speciellt skört hår, men jag håller ändå på att testa Joicos proteininpackning. jag älskar den vanliga inpackningen i samma serie, och dom ska tydligen vara grymma att använda ihop, så jag tänkte att jag måste testa :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst blir man glad när det funkar så bra! Jag har haft Joicos proteininpackning, om det är K-Pak du menar :) Den var bra, och luktar skumbanan!

  SvaraRadera
 3. Meh, jag beställde också från LF i fredags och jag har minsann inte fått mina grejer än! :(

  SvaraRadera