torsdag 16 juli 2009

Mini från MUJI

Ja, jag vet. Vi har bedyrat vår kärlek till japanska MUJI både en och två gånger, men jag kan bara inte låta bli! Igår köpte jag lite tomma reseförpackningar för att minska vikt och volym i resenecessären, och förutom att det är jäkligt smart så är det ju så.. snyggt.

De två stora flaskorna (100 ml) är fyllda med duschkräm från Thann och schampo från Kérastase. Den minsta tuben med hårkuren Anti-Snap, och den större tuben med Extreme balsam, båda från Redken. När jag fyllde flaskorna igår insåg jag att jag hade kunnat köpa ännu mindre varianter, men hellre för stora än för små.

8 kommentarer:

 1. Åh vad ressugen man blir! Vill hem och packa direkt!

  SvaraRadera
 2. MUJI is the shit! Snyggt och funktionellt, kan inte bli bättre.

  SvaraRadera
 3. El: ja! packa, packa, pa-acka!

  Des: jag skulle nästan vilja ha ALLA mina produkter i MUJI-förpackningar :'D

  SvaraRadera
 4. Yay! Härlig Muji-skörd :)

  SvaraRadera
 5. Marie: yup! tyvärr har jag ingen vätska som behövs minskas ner, så jag hade ingen anledning att köpa en sån fin sprayflaska som du :)

  Annahita: always! <3

  SvaraRadera
 6. Jag kör också med Muji! Och jag hade jättesvårt för att välja bort produkter (klart man ska ha både treatment och balsam..)så det blev väldigt många reseförpackningar. Och så kom jag på att sånt som jag bara behövde en kludd av kunde man ha i sånadär små platta snäpplocksprovförpackningar. Så det blev ett gäng såna också- men det är värt besväret, för när man väl är på plats så är man glad för varenda lilla kludd man tog med sig..

  SvaraRadera
 7. Glamqueen: vad smart med såna miniburkar! Jag tror att jag fått med mig allt det viktigaste nu.. phew.

  SvaraRadera