lördag 13 februari 2010

Grattis Kajsa Kavat!

Grattis Kajsa Kavat som vann vår födelsedagstävling! Rouget från gloMinerals är ditt, och är snart postat. Vi lottade vinnaren på gammalmodigt vis med namnlappar, beviset kan skådas ovan. Trots att vinnaren slumpades fram så har vi läst och funderat på era kommentarer om vad som ni tycker saknas på El Mika. Många av er tycker det vore roligt att lättare kunna skilja oss tre åt, till exempel med en bild eller signatur, något som vi inom en snar framtid kommer att införa här på bloggen. Håll utkik! Så länge syns det som vanligt under inlägget vem som har skrivit vad.

Annars önskar ni mer recensioner, sminktrender och shoppingturer à la Crossover Cosmetics, dagens öga, dagens naglar, sminkinspiration, tips och uppvisande av samlingar. Vi kommer helt klart lyssna på våra läsare, så vänta fler inlägg inom dessa ämnen i vår.

Förra veckan frågade vi också vilken typ av inlägg ni gillar bäst. Populärast är recensioner tätt följt av det inte så oväntade ämnet smink. Hudvård, hemma hos oss och shopping är också andra kategorier ni gillar. Klicka här för att se resultatet av undersökningen. Tack alla läsare för er input!

3 kommentarer:

  1. Hihi, vad kul att ni skrev riktiga lappar. Drog ni dem ur en hatt också? :) Tack än en gång för den fina tävlingen!

    SvaraRadera
  2. Kajsa Kavat: haha, vi drog dem ur en skål faktiskt. det kändes roligare med lappar än en slumptalsgenerator! hoppas du kommer gilla vinsten.

    Sublimt: bättre lycka nästa gång! :)

    SvaraRadera