onsdag 17 februari 2010

MAC-nyheter på stan

Igår när jag gick genom Åhléns på väg hem från jobbet la jag märke till en display i MAC-disken som jag inte kände igen. De senaste veckorna har det varit mycket fokuskommande vår- och sommarkollektioner från MAC hos många bloggar, så därför blev jag nyfiken när det var en promobild jag inte alls sett innan.

Det visade sig vara ett ställ för en ny foundation och en ny borste; Mineralize SPF 15 Foundation och duo-fiberborsten #130. Foundationen kommer i fast form i en bullig puderdosa och verkade väldigt lättarbetad och gav ett naturligt resultat med mycket lyster. Borsten är en variant på de vanliga #187- och #188-borstarna, med skillnaden att den vita syntetiska delen är mycket kortare. Jag provade den ihop med foundationen, och resultatet var strålande. #130 är lite som en kabukivariant gjord på duo-fiber!

Till skillnad från de flesta andra kollektioner ska både foundation (325 kr) och borste (410 kr) bli permanenta, så känn ingen köpstress!

5 kommentarer:

 1. Åh wow, det här har jag också missat! =) Var krämen tjock?

  SvaraRadera
 2. Ha ha, nej, den där har jag inte orkat skriva om ännu. De matar ju ur sig så många kollektioner att det är svårt att hinna med om inte allt ska handla om mac.

  SvaraRadera
 3. Lisa: jag tycker att den var alldeles lagom ;) Ganska lätt, men gick att bygga på till lite mer täckning.

  Katarina: haha, nej det är inte lätt! Dom öser ju verkligen ut kollektioner just nu..

  SvaraRadera
 4. Jag vill ha borsten, men 410 kr känns jäkligt saftigt...

  SvaraRadera
 5. Me too :( Jag tror dessutom att den passar mig bättre till krämerouge än vad #188 gör.. Jag fick den i julas men är inte så kär i den som jag trodde att jag skulle bli.. Fan, man skulle få byta så som i USA ;)

  SvaraRadera