onsdag 3 februari 2010

Tävla om vår födelsedagspresent!

Vi berättade i måndags att El Mika fyllt två år, och idag ska ni få chansen att tävla om vår födelsedagspresent! Snälla Accessora har sponsrat oss med ett av deras bästsäljande puderrouge: “Innocent” från gloMinerals. Innocent är ett diskret och varmt ljusrosa rouge med lite glow i; en färg som passar de flesta hudtoner – oavsett om man är vinterblek eller sommarfräknig.

För att tävla om vår fina lilla present behöver du bara svara på en fråga: Vad saknar du på El Mika? Skriv ditt svar som en kommentar till det här inlägget – glöm inte att ange namn och e-postadress! Lämna ditt svar senast måndag den 8 februari kl 12:00.

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnaren utses genom slump av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Vinnaren måste svara på vinnarmailet inom en vecka, annars går turen vidare.

18 kommentarer:

 1. Jag måste säga att jag saknar lite av inspriationen jag fick från Crossover cosmetics, så för min del kanske lite gästspel från den tiden, med sminktrender och shoppingturer?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ni har en fantastiskt snygg blogg, inläggen är alltid proffsigt gjorda och layouten tilltalar mig mycket. det jag saknar är att det är så svårt att skilja er åt, jag vet inte om det kanske är meningen, men om jag inte kollar vem som har skrivit det så kan jag aldrig gissa. fast kanske är ni bara ganska lika varandra i stilen?

  prima_ballerina__@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag saknar lite mer recensioner =)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna se mer EOTDs, LOTDs osv.. :) Recensioner är också alltid väldigt intressant.

  melikeshoes at hotmail .com

  SvaraRadera
 5. Jag är en nagellacksnörd, så fler inlägg om naglar och NOTD uppskattas alltid. Sen kan jag tycka det är roligare med ansiktsbilder istället för endast ögon när det ska visas smink (eller både en bild på öga och resten). Känns som det blir lite mer personligt :) Men det är ju bara min smak!

  /Sara (whiskaskatten89@hotmail.com)
  Skulle vara kul om ni visade vad ni får er sminkinspiration från också? Typ snygga sminkningar ni sett i tidningar, fotografier, filmer, från visningar? Tycker sånt är jättekul att se!

  Men allt det där är egentligen bara småsaker, tycker ni har en väldigt välgjord, intressant och inte minst snygg blogg!

  SvaraRadera
 6. Haha min mailadress hamnade lite mitt i inlägget där istället för slutet... men ja, ni fattar!

  SvaraRadera
 7. Oj så svårt. Jag kan hålla med Johanna att det kan vara lite svårt att veta vem som skrivit inlägget. Men jag gillar utseendet på eran blogg väldigt mycket och ni har snygga bilder jämt. Olika typer av tips är värdefullt för mig- som när ni tipsade om muji reseförpackningar t ex. Mer tips åt folket!

  SvaraRadera
 8. Jag saknar nagot satt att snabbt och latt identifiera vem av er det ar som skrivit! Det skulle vara kul med en bild eller signatur eller sa som ar lite mer iogonfallande sa man kan halla isar er :P

  SvaraRadera
 9. Jag skulle också gärna se ansiktsbilder av er, men jag har full förståelse för om ni inte vill bli så privata på nätet. I övrigt kan jag aldrig få nog av recensioner! :-)

  Sara
  sara_marklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jättesvårt det här eftersom jag i en annan kommentar skrivit att jag tycker bloggen är så bra. Men om jag ska säga något som kunde bli bättre så är det att ni borde bli lite bättre att svara på kommentarerna. Ibland är det kul att få bekräftelse på att ni läst kommentarerna.

  No hard feelings för det hoppas jag:)

  SvaraRadera
 11. Jag önskar också lite mer EOTd:s och NOTD:S. Sen är jag väldigt förtjust i när ni visar upp små samlingar och ger inblick i er badrumsskåp, gärna lite mer av det också!

  SvaraRadera
 12. Mera samlingar! Det är alltid roligt :)

  Johanna, Eliasson_849@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag skulle gärna se mer nagellacks inlägg. hälsningar asa-li

  SvaraRadera
 14. Stooort grattis på 2-årsdagen!

  Tycker bloggen är superbra, det vore dock roligt med lite mer fotd och eotd. Håller också med andra som kommenterat att det vore roligt om ni kanske hade någon form av bild-byline så man vet vem som skrivit, antingen en liten bild, illustration eller någon annan sorts krumelur. :)

  Keep up the good work!

  Kram och grattis!

  SvaraRadera
 15. Skulle vilja se lite mer inspirationssminkningar, typ ett tema...

  SvaraRadera
 16. Jag saknar utförliga EOTDs och hela ansiktbilder. Men jag tycker också att det är er blogg och att ni får göra vad ni vill med den!

  lodeka76@spray.se

  SvaraRadera
 17. Jag älskar ju recensioner och även att läsa om era favoritprodukter. Bra budgetprodukter tror jag alla vill läsa om och även lite dyrare produkter OM de är prisvärda. Hittar ni bottennapp så vill vi gärna veta det också såklart så vi kan undvika köp.
  ninni_70@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag gillar verkligen er blogg, så jag har fått fundera ett tag på vad det är jag saknar. Det som jag tyckte var kul med Crossover cosmetics var att man fick en liten inblick i vem ni är som personer medan det här flyter ihop lite. Skulle vara kul om det blev lite tydligare vem som skrivit vilket inlägg.

  SvaraRadera