måndag 15 februari 2010

Recensioner comin’ up!

Visst är det passande, att när ni efterlyser fler recensioner, så börjar det rulla in mer och mer produkter till El Mika för oss att just testa och kanske ge vårt utlåtande om? Det här är bara en sneakpeak av de burkar, tuber och askar som vi fått, och lite heads up till er så att ni vet att vi får vissa produkter hemskickade till oss. Vi kommer så klart att fortsätta recensera våra “vanliga” produkter också, det vill säga sådana vi själva suktat över och köpt, men det ska alltid framgå i en recension om det handlar om en sak vi köpt för egna pengar eller fått testa gratis.

Som alltid när det gäller produktutskick kommer det produkter som tyvärr inte passar någon av oss tre när det kommer till exempelvis hud- eller hårtyp, och ibland även dubletter. Detta kan mycket väl resultera i små mini-utlottningar, låter det som nåt? Hur som helst så hoppas vi att ni tycker det ska bli lika kul som vi med fler produktrecensioner!

6 kommentarer:

 1. Recentionerna är det bästa! Det låter bra att ni kommer lotta ut produkter som inte passar er. Det ger en mycket seriösare och rättvisare recension av dem

  SvaraRadera
 2. vilket härligt stilleben =) Miniutlottnignar låter toppen!

  SvaraRadera
 3. Anonym: kul att du tycker så :)

  Kerstin: ja du har ju haft turen på din sida förut :D

  SvaraRadera
 4. Åh hurra vad kul, era recensioner är toppenbra :-)

  SvaraRadera
 5. Så otroligt vårigt det såg ut med alla rosa flaskor och den blommiga bakgrunden.:-) Fick en verklige natt längta efter lite sol och vår.;-) Ser fram emot recensionerna.

  SvaraRadera
 6. Karin: åh tack, vad roligt att du gillar dom!

  Basteth: ååh vååår.. här i Göteborg snöar det. Igen.

  SvaraRadera