måndag 1 februari 2010

El Mika fyller 2 år

Det är inte klokt vad tiden går – i dag fyller El Mika 2 år! Med undantag från vårt lilla sidoprojekt på Crossover Cosmetics, har vi tre tjejer nästan dagligen bloggat om skönhet och allt som hör till. Det började ganska trevande med tre rätt nyblivna tjugofemåringar i Göteborg utan bloggvana, och utvecklades till en ganska så välbesökt skönhetsblogg med oss tre i Göteborg, Stockholm och Madrid.

Under hela vår bloggtid har vi velat hålla en ganska bred fokus med en personlig ton, där vi till exempel visat dagens öga, dagens naglar och dagens läppar. Vi har fått testa både ett och annat inom hudvård, och både hissat och dissat. Vi har visat upp nagellack, badrum och samlingar från olika märken och har tipsat om allt från träning och hår till skoskötsel och hur man slaktar sin UDPP. Vi har shoppat i London, Paris och Asien, men nöjer oss lika ofta med att fönstershoppa och att sukta.

För att bloggen ska bli ännu intressantare, undrar vi helt enkelt: Vilken typ av inlägg gillar du bäst på El Mika? Svara på undersökningen till höger och lämna gärna en kommentar där du berättar vad du gillar bäst. Vad borde vi skriva mer om? Vad kan vi skippa? Passa på att hjälpa oss att bli en bättre blogg!

PS: Om ett par dagar firar vi ytterligare med en liten tävling...

5 kommentarer:

 1. Jag är en produktjunkie och älskar att läsa om favoritprodukter och kolla vad andra har i sina necessärer. Om du har använt en skugga så visa gärna både ögat med skuggan och hur förpackningen ser ut, det älskar jag! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker er blogg har en suverän blandning. Jag tänker oftas inte på att ni är tre stycken trots att jag vet om det. Ni kompleterar varandra väldigt bra med de olika inlägg ni gör. Eftersom jag gillar bloggen väldigt mycket så tycker jag inte ni behöver ändra något:)

  SvaraRadera
 3. Grattis El Mika!:D
  Jag älskar alla era inlägg, finns nog inget jag saknar. Kanske skulle vara fler recensioner. Och ögonmejker!:)

  SvaraRadera
 4. Som tidigare inlägg: Det är blandningen som är det fina med bloggen! Eotd:s, hudvård och recensioner är mina personliga favoriter :)

  SvaraRadera
 5. Ninni: åh tack, det ska vi tänka på när vi fotar smink!

  SminkJante: vilken fin kommentar, tack <3

  Sublim: tack Subban! :D Recensioner comin' up, vi ska försöka hitta mer att skriva om!

  Fröken Frodig: ooh tack så mycket :)

  SvaraRadera