tisdag 13 april 2010

Triss i NARS

Appropå färdiga kit så höll jag på att gå itu av finhet när jag såg det här perfekta (ja, jag kan nästan säga att jag tycker att det är perfekt) kitet från NARS i fredags. Kolla bara:

- The Multiple Orgasm i ministorlek; mycket mer lagom storlek än originalet
- Underbara rouget Deep Throat; som jag alltid varit lite avis på Ka för
- Läppstiftet Bettina på penna; ser väl ut att vara en fullpoäng till vardagsfärg?

11 kommentarer:

 1. Det är så att jag ska på en veckas lång skolresa till Italien och ska flyga med Ryanair= man får bara ha handbagage där alla vätskor(altså shampoo, balsam, dushcréme, deodorant, läppcerat, ansiktskräm, ansiktsrengörning, foundation, mascara, eyeliner, tandkräm och allt sånt) ska rymmas i en 20x20cm stor plastpåse. När jag ska vara borta så länge kommer inte så litet att räcka för mig! Har ni något bra tips på hur jag kan göra för att få plats med allt jag vill ha med mig (bortsett från reseförpackningar, så långt i tänkandet klarade jag själv). Tack för en super-blogg! // Johanna

  SvaraRadera
 2. Du kanske kan "gå ihop" med en tjejkompis? Då behöver ni bara ha med en tandkräm, och kanske till och med dela på schampo och balsam? :)

  Annars skulle jag nog köpa standardprodukter på plats, så billigt som möjligt, och satsa på att ta med "must haves" i reseförpackningar. Exempelvis köpa billigt schampo men ha med eget balsam/inpackning i minitub.. All makeup behöver ju inte ligga i plastpåsen heller!

  Hoppas att det går bra, och kanske kommer Ka och El in och ger dig ytterligare tips :D

  SvaraRadera
 3. MumboJumboo: kul att du gillar vår blogg och kul att bli tillfrågad – sånt gillar vi!

  marias idé om att "gå ihop" med en klasskamrat är smart, men kanske bäst bara om ni delar rum. jag hade satsat på att verkligen dra ner på prylar för att få plats med allt. nu när jag var i lissabon i helgen hade jag med mig (i påsen): schampo + duschkräm + balsam (reseförpackningar), solkräm, body lotion, minitandkräm, ansiktsrengöring, ansiktskräm och mascara.

  vissa saker kan tas med i "ovätskig" form, som att satsa på en deo i stickformat så slipper den ta plats i påsen, eller mineralfoundation, eller kajalpenna i stället för flytande eyeliner. med all detta in mind tror jag inte det blir några problem att få plats med prylarna i 20x20-påsen!

  good luck och rapportera gärna!

  SvaraRadera
 4. Des: I KNOW! Helt galet fint.. *nghhhåååååh*

  SvaraRadera
 5. men varför måste märket vara så jä*X>la svårt att få tag på i mellanmjölkssverige :(

  SvaraRadera
 6. Darling: jag vet inte, men tråkigt är det! Speciellt när det är såna här kit, som är "Sephora Exclusive" :(

  SvaraRadera
 7. Vilket klockrent kit- synd bara att det bara säljs på Sephora

  SvaraRadera
 8. Tack så jättemycket för tipsen! :)

  SvaraRadera
 9. Super nice, give it to me :)

  SvaraRadera
 10. Veronica: jättejättejättesynd! :'(

  MumboJumbo: hoppas din resa blir bra!

  Emla: japp, stort ha-begär på den här pärlan! ;)

  SvaraRadera