söndag 27 mars 2011

FACE Stockholm #36

Varje gång jag ska ut och resa, oavsett om det är till andra sidan Atlanten, Afrika eller bara en helg på landstället, står jag alltid handfallen i badrummet när jag ska packa min necessär. Varför? Jo, för oberoende vart jag ska, är rouge och mascara det jag alltid vill ha med mig. Och vad applicerar man rouge med? Just det, en rougeborste. Och hur mycket jag än älskar min borste från Laura Mercier är den alldeles för stor för att få plats i platssparande små necessärer.

I fredags, på en shoppingrunda med Ka, löste jag äntligen situationen. FACE Stockholm har bra borstar till trevliga priser, och dessutom är deras handtag korta och i lagom storlek. Valet föll på #36, som är en snedskuren borste i mjukaste ekorrhår. Perfekt både till rouge och puder, utan att för den delen vara längre än cirka 10-15 cm. Jag testanvände den redan igår och är mycket nöjd. Den portionerar ut pigment perfekt, och är superskön att svepa över kinderna.

Jag har borstar från FACE sedan innan, och med tanke på den höga kvalitet dom håller är prislappen mer än rimliga (#36 kostar 229 kronor).

3 kommentarer:

  1. Jag har haft min rouge borste #5 i ca 10 år och den är finfin fortfarande :)

    SvaraRadera
  2. Det är bra grejer det :)

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också den skarpt. Inte bara praktisk för att de är så kort, utan också väldigt bra för rouge som är väldigt pigmenterade eftersom ekorrhår tar upp mindre färg än exempelvis gethår som MACs 168 är gjord av. Blir igen överdosering av färgen med #36 utan man kan istället bygga på i skira lager för att få den intensitet man vill.

    SvaraRadera