torsdag 24 mars 2011

Dermalogica UltraCalming

Trots att jag då och då gjort avsteg från min Dermalogica-rutin för att testa andra märken, återvänder jag alltid till märket. När vi var i New York i höstas bunkrade jag upp med backuper på bland annat ansiktskräm och skrubb, och köpte de nya varianterna på tvättkrämen och ansiktsvattnet i UltraCalming-serien. Trots lite annorlunda formula mot de gamla versionerna gillar jag dom starkt, och har verkligen hittat hem i och med UltraCalming.

Två andra nyheter i serien är serumet Serum Concentrate, och ansiktskrämen Barrier Repair. När jag var på ansiktsbehandling senast fick jag med mig ett gäng prover på båda, och trots att jag inte trodde att jag skulle bli lockad – eftersom jag redan har både serum och kräm – är jag riktigt charmad utav båda. Serumet har lite mjölkig konsistens, och ansiktskrämen känns näst intill silikonig på huden. Båda två är überdryga, och min hy kändes ännu mjukare och lugnare än vanligt. Helt klart två små tuber som står på min önskelista!

7 kommentarer:

 1. Dermalogica är verligen super!

  SvaraRadera
 2. Dermalogica är grymma! Men Barrier repair är en gammal produkt.:)

  SvaraRadera
 3. Barrier Repair finns sedan innan ja, men den är faktiskt ny för UltraCalming-serien :) Tror till och med att dom ändrat formulan yttepytte!

  SvaraRadera
 4. Det känns mer som att man hottat upp calming-produkterna lite; jag har haft Barrier repair i färdiga kit för känslig hy i flera år. Vad är nytt med formulan?

  SvaraRadera
 5. Det kanske är upphottning främst, men många av produkterna (tvätten, ansiktsvattnet bl.a.) har fått ny formula med nya ingredienser. Eventuell exakt förändring av just Barrier Repair kan jag fråga min hudterapeut om! Men min främsta poäng var mest att BR inte ingått i serien förut, bokstavligt talat :)

  SvaraRadera
 6. Jag är mest nyfiken på vad det nya är mer än att man kallar hela serien med produkter för känslig hy för ultra calming (och har lagt till nyheter)istället för Sensitized-kit ( i vilket ju Barrier repair ingick). Är det helt omgjorda saker liks?:)

  SvaraRadera