onsdag 29 augusti 2012

Porefessional

Men hallå, varför är det ingen som berättat exakt hur freaking bra Benefits primer Porefessional är? Under ett snabbbesök på Sephora i New York i somras fick jag ett par prover med mig hem, och de har legat oöppnade fram till nu.

Den första jag testade var galet bra, trodde först det nåt fel på produkten – den var liksom för bra. Men sen var test nr två precis lika löjligt magisk. Finns liksom inget annat att göra än att slå till vid nästa tillfälle. Och ja, den här är bättre än primern från Smashbox (som jag för övrigt också gillar).

10 kommentarer:

 1. Jag blir inte alls mindre nyfiken på denna nu! Måste också lyckas lägga vantarna på en tester :)

  SvaraRadera
 2. Blir man matt av den också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upplever inte den inte som speciellt mattande, men den hindrar min t-zon från att bli blank framåt eftermiddagen. Den är dock inte lystergivande heller, utan ganska neutral. Lite olijig känslsa när man applicerar, men ser absolut inte oljig eller fet ut när den är på plats :)

   Radera
 3. Jag har stora planer att kika på denna när jag åker till London nästa vecka. Hoppas jag blir lika nöjd som du. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du ska till London! Woop woop! Ett tips är att testa den i butik eller be om att få ett prov med dig, och sen vänta nån dag innan du slår till - så är du helt säker på att den funkar för dig. Ha en kul resa!

   Radera
 4. Den är fantastisk! Funkar fint på stora porer, fina linjer och gör foundation mer hållbar. Den ger jätte fin yta på huden. Jag har testat Too Faced Primed & poreless och den är ungefär likadan. Här i sommar har jag kört med den som heter "pure" som är genomskinlig och lite mer fast i konsistensen. Den är mer nedmattande och passar mig bra sommartid. Gillar Porefessional för den är hudfärgad. Den jämnar ut hudtonen lite okcså faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, att den är (ljust)hudfärgad är ett superplus för mig (tror dock inte den finns i mörkare nyanser vilket är lite dumt med tanke på att det finns en mängd olika hudfärger). Har inte testat Too faceds variant, men kul att höra att du tycker den smäller lika högt :)

   Radera
 5. Står och väljer mellan denna och Too Faced Primed & Poreless. Svårt val!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, med tanke på vad Lullian skrev ovan - att de är lika bra - så är jag ju grymt nyfiken på Too Faced Primed, samtidigt vore det kul att höra vad du tycker om Benefits, så jag slår ett slag för att du ska skaffa den :D *ego*

   Radera