fredag 31 augusti 2012

Pürminerals Mineral Glow

Min senaste favorit när det kommer till smink är den här bronzern som kom i ett prova på-kit från Pürminerals. Start Now Kit innehåller primer, pressat mineralpuder, puderborste, mascara och Mineral Glow – som alltså är vad jag för tillfället sträcker mig efter nästan varje morgon.

Vid första anblick av den lilla dosan (3,4 gram mot fullstora 12) ser det faktiskt ut som en mellanmörk ögonskugga. Skulle jag som ligger på den ljusa delen av skalan kunna ha det här på kinderna? Ni fattar ju att jag var skeptisk. Men så testade jag den lätt på handen, och insåg att den är väldigt skir och inte alls så brun som den ser ut att vara. Några swirl med min skunkborste et voilá – snyggaste sommarkinderna! Jag är faktiskt löjligt förtjust i Mineral Glow, som ger lagom med färg ihop med en extremt diskret guldig glow.

Trots att det inte är en fullstor burk jag har tror jag att den kommer att räcka väldigt länge, och ge plats åt användning av dom jag redan har. Dessutom passar den perfekt i resepackningen.

3 kommentarer:

  1. Hade precis samma upplevelse, först "huh, this is too dark for me" och sen bara "oh la la" :)

    SvaraRadera
  2. Den här är jag sugen på att testa!

    SvaraRadera