tisdag 16 juni 2009

Concealer från Laura Mercier

Om man är klantig kan det hända att man glömmer sin darling concealer på hotellet man bott på under en konferens, och då får man ge sig ut och köpa en ny..

I lördags raidade jag och El som sagt NK Hår & Skönhet, närmare bestämt COW-disken med Laura Mercier. Jag frågade om en bra concealer för under ögonen, och blev sminkad med Secret Concealer. Mittimellan-nyansen #2 passade mig perfekt, och jag gillar den mjuka och krämiga konsistensen den har. Jag använder min #195-borste från MAC som är super för under ögat-området eftersom den är lite spetsig och därför kommer åt överallt.

7 kommentarer:

 1. Tyckte först den såg lite mörk ut på bilden, men sen när du gojsat med penseln så ser den ljusare ut. Och den passade ju dig perfekt när du testade den! Giidi köp is da shit! :D

  SvaraRadera
 2. Ja det är riktigt stor skillnad på "överlaget" och the real deal! :D Tur, man vill ju inte se ut som en morot onna di eyes liksom.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den här concealern är toppen. Jag har precis börjat se botten på förpackningen och det innebär att detta är den första concealer som jag gör slut på :)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du är så nöjd med din Emelie :) Jag tror också att jag kommer vara det, den känns redan som en favorit efter några dagar.

  Jag valde mellan #1 som du har, men den hade mer en uppljusande effekt - och det har jag hellre min Touche Éclat till :)

  SvaraRadera
 5. Jag vägrar att ha någon annan concealer under ögonen än denna. Inget täcker mina mörka ringar lika bra!

  SvaraRadera
 6. Den har jag också varit nyfiken på! Blir kul att höra mer om vad du tycker om den sen!

  SvaraRadera
 7. Des: Yay för LM helt enkelt! :D

  Kerstin: japp, jag kan redan nu säga att jag gillar den starkt - men såklart kommer det en riktig recension längre fram :)

  SvaraRadera