fredag 4 juli 2008

Ett kap på NK

Som sagt, efter Åhléns City traskade jag vidare till NK. Egentligen utan vare sig mål eller eftertanke, men det var dit jag hamnade. Jag skulle inte titta efter något speciellt, men samtidigt visste jag att jag behövde köpa ny mascara inom kort. Och se, på reabordet hade dom det här fina paketet med mascara, highlighter/concealer, kohl-penna och ögonmakeremover från YSL. Allt för mindre än vad mascaran skulle kostat ensam - och då kunde jag inte hålla mig, trots att jag egentligen inte använder svarta utan bruna mascaror. Äh, man kan väl göra ett undantag ibland!

10 kommentarer:

 1. Jäsikens! Fanns det fler kit kvar?!?!?!
  Mvh "Desperat"

  SvaraRadera
 2. Wow snacka om att jag blev anvundsjuk där!!! *dregglar* Såna erbjdanden finns inte alls där jag bor. Orättviiiist!! Men grattis till ett kap ;)

  SvaraRadera
 3. shit! jag frågar samma sak som Sublim! me want! :O

  SvaraRadera
 4. När jag var där i onsdags fanns det nog i alla fall fyra kvar sedan jag köpte en.. Sublim, har du varit där och kollat i helgen? :)

  SvaraRadera
 5. Nej, jag har inte hunnit ta mig dit, eventuellt ber jag en kompis köpa en imorron om jag inte hinner in själv.:P Jag älskar alla produkter i kitet och får man det för runt 250 pix är det ju sjukt billigt.

  SvaraRadera
 6. Sublim, gör det! 298 kronor kostade den, och idag provade jag mascaran - WOW!

  SvaraRadera
 7. Ååååh, jag vill också reashoppa i storstan... Efter en vecka på landet och vidaretransport till mina föräldrar som bor långt ifrån storstan har jag sminkshoppingabstinens! Undrar om man kan ringa NK och höra om de kan stoppa undan lite blandade reagrejor tills dess att jag är tillbaka i huvudstaden igen!? ;-)

  SvaraRadera
 8. jag var på NK i dag och jag såg att det fanns flera kvar!

  SvaraRadera
 9. Wow, vilket bra erbjudande! Löööv it!

  SvaraRadera
 10. SNYFT! Jag var på NK idag och såg inte ett enda kit. Bara massa andra YSl-saker. Nu ska jag lägga mig i fosterställning under sängen, lyssna på Cure och karva mig i handlederna bara för det.

  SvaraRadera