onsdag 9 juli 2008

Maybelline Line Definer

Jag får också roliga paket på posten! Min rara vän från Holland, som gör sitt internship på L'Oréal i Amsterdam, skickade mig häromdagen en Maybelline Line Definer. Det är en flytande eyeliner som är svart som synden och vill dra tjocka, snitsiga streck på mina ögonlock. Problemet är att jag aldrig får till det med eyeliners, trots den smarta förpackningen. Linjerna blir darriga, ojämna och sneda. Jag antar att det krävs massa träning och en hel del tops för att få ett perfekt streck. Har vi någon expert bland oss?

4 kommentarer:

 1. Träning gäller! Jag använder eyeliner nästan varje dag men måste offtast ta en blöt tops och sudda bort allt som kommit över det önskade strecket. En blöt tops är tipset, då behöver du inte måla snyggt på en gång.

  SvaraRadera
 2. Oh, tack på tipset. Det ska jag testa med en gång faktiskt!

  SvaraRadera
 3. Jag är faktiskt rätt haj på eyelinermålning, men det är ju som Milla skrev träning som gäller. Spetsiga tops är att föredra f ö! En annan sak som underlättar är att måla kajal som man vill ha strecket först och därefter fylla i med den "riktiga" eyelinern. Efter x antal gånger har man fått in snitsen och kan strunta i kajalpennan. Lycka till och visa gära upp dina streck!:)

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket! När jag fått till fina streck kanske jag visar upp dem, men just nu ser jag mest krigsmålad ut när jag försöker. HAHA!

  SvaraRadera