måndag 21 juli 2008

Handkrämer


Mina händer totalstrejkar för tillfället, dom är torrare än fnöske. Min senaste handkräm är tyvärr slut, och nu är jag sugen på att prova på något nytt. En enkel sökning på Strawberrynet och jag har fått tre förslag:

- Chanel Nourishing & Rejuvenating Hand Cream
- L'Occitane Lavender Harvest Hand Cream
- L'Occitane Honey & Lemon Hand Cream

6 kommentarer:

 1. Shiseido har en fantastisk god håndkrem; den er ikke så tung, og trekker godt inn.

  SvaraRadera
 2. Där ser man! Jag har inte provat något från Shiseido, och tror inte att deras handkräm ligger i en prisklass som jag anser rimlig för en sådan (precis som den från Chanel jag länkade till, över 300 är löjligt) :D

  SvaraRadera
 3. "Alle" parfymerimerker koster jo det samme (med unntak av ekstremt dyre, som Sisley og La Prairie); jeg kjøpte min på duty free, men har hatt den i over ett år, så jeg kan ikke klage.

  I lavere prisklasser er den rosa fra Aco (noe med soft?) og Ahava fra helsekost verdt å sjekke ut. L'Occitane Shea er også bra, men mer til vinterbruk.

  Og Dr. Hauschka...

  (jeg er håndkremjunkie)

  SvaraRadera
 4. Jag provar gärna handkrämer i "mellanklassen", alltså runt 150 kronor - det behöver inte alls vara budget för 50 kronor, lite roligare än så får det gärna vara :)

  L'Occitane Shea tyckte jag var jättebra, så jag är lite småsugen på den med lavendel i..

  SvaraRadera
 5. Har också den där från L'Occitane med sheasmör, men tycker Archipelago Botanicals (har bara hittat dem på nätet) låter riktigt smaskiga..!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle absolut köpt L'Occitanes med sheasmör (finns inte på bilden). Den är min absoluta favvis!/Ninni

  SvaraRadera