tisdag 21 juni 2011

Sweet forgetfulness

En av fördelarna med att vara lite glömsk och ostrukturerad är att jag faktiskt måste spontanshoppa ibland. I förrförra veckan var jag i Amsterdam och upptäckte rätt snart att jag glömt packa ner ett rouge. Oj oj. Bäst att rusa in på närmsta Sephora. Trots att jag träffar Mi och Ka alltför sällan, så lyssnar jag ändå på deras råd (såklart!) och om t ex Mi tipsar om nyheter från Benefit – ja då lyssnar jag helhjärtat!

Tyvärr hade jag kanske lite väl brådis, för när jag senare på dagen testade Chachatint så var det lite för peach-igt för mig. Såg faktiskt inte ett dugg snyggt ut. Rouget hamnade längst ner i necessären och där låg det fram tills igår. För nu har jag nämligen fått en liten, ytterst diskret, solbränna och det var precis vad som behövdes för att jag skulle bära upp Chachatint!

Passade även på att köpa en pyttig flaska med nagellacksremover från OPI. Har ni några exempel på när ett felköp ändå visar sig vara riktigt rätt?

4 kommentarer:

 1. Kommer inte på ngt bra felköpsexempel, så jag ber istället ödmjukast om en lite swatch på Cha chan :)

  SvaraRadera
 2. Oooh, lite avis här borta! Ska helt klart kolla in Chacha i USA, men om den är too peachy får den stanna på hyllan :)

  SvaraRadera
 3. har inte gjort ett sådant felköp än men jag hoppas att jag lyckas med det i framtiden ;-)

  SvaraRadera
 4. Kerstin: Ska se vad jag kan astakomma! Min kamera har pajat, men om Iphonen fixar biffen sa kommer snart en swatch - annars far det vanta tills jag ar hemma igen!

  Mi: Du kan fa lana min nar du vill! <3

  Veronica: Heheh...word!

  SvaraRadera