torsdag 22 september 2011

Libertine White Musk

I Riga fick vi lukta, klämma och klämma på bl a nya Libertine White Musk-serien från The Body Shop. Flera av beautybloggarna hade redan fått nys om den på pressvisningen hemma i Sverige. Men detta var första gången jag hade möjlighet att prova och lukta på produkterna. Själva parfymen (en variant av TBS gamla doftklassiker Musk) passerade obemärkt förbi, men deras body lotion; oh my god. Jag förstår inte alls hur två produkter i precis samma doftserie kan ha så olika effekt på mig? Jag provade en klick på högerarmen, och sen en till på vänsterarmen (just in case!) och försökte hålla kvar i flaskan så länge som möjligt, men till slut fick jag skicka den vidare till LipGloss som satt bredvid mig.

Fröken Rosa tycker doften är lite tråkig, och lottar därför ut sitt kit (tävla här!). Hade jag haft ett hade jag tjoffat bort parfymen, men lagt beslag på cremen och duschtvålen.

3 kommentarer:

 1. intressant att det kan vara så olika! förresten, glömde komma på ODLR-inlägget, tänkte säga att den verkar gooo! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt en likande upplevelse med just TBS. Min älskade vardagsparfym kommer ifrån serien japanese cherry blossom. Däremot gillade jag inte alls lotion i samma serie. Lukten blev inte den där varma som parfymen blir mot huden, samt att konsistensen var typ alcogel-aktig vilket inte var så lockande att smörja in sig med :)

  SvaraRadera
 3. Karin: Ja, wierd liksom. ODLR är grymt nice, kom hit och sniffa!! <3

  Anna-Karin: Knäppt att det kan variera så! Jag gillar inte Cherry Blossoms lotion, men nästa gång ska jag lukta direkt på parfymen- kanske tycker jag lika som dig, att den luktar mycket godare :)

  SvaraRadera