söndag 25 september 2011

Svintidigt på Arlanda

Mer Kenzo, men denna gången hudvård, och på Arlanda. Gick runt här och grämde mig över hur jobbigt det är att stiga upp 04:15, men så hittade jag Kenzo-hyllan och förlorade mig i minnen. Den första – och förmodligen bästa, exfoliator jag testat var nämligen just härifrån. Jag har ingen aning om vad den hette, men har för mig att det var något med "Rice".

Precis som favoriten från Dermalogica var den i pulverform. Magiskt bra. Måste försöka luska reda på vad den hette och om den finns kvar. Men nu är det dags för boarding!

5 kommentarer:

 1. Å, jag visste inte att Kenzoki såldes i Sverige. Eller ja, nästan i Sverige. Måste hitta ett gott skäl att flyga utrikes från Arlanda snart således:) Har läst så mycket gott om detta märke.

  SvaraRadera
 2. Låter härligt att vara på Arlanda, även om det var i ottan... Vart ska du?

  SvaraRadera
 3. Åh! Kenzoki, I love! Jobbade med produkterna ett kort tag på Åhléns City Sthlm när dom fortfarande fanns i Sverige, sen tog dom bort det till vår bestörtning.
  Favoriterna är ansiktssprayet och mjölkpulvret från Lotus-serien. Säger som Julia, måste ta en resa utomlands från Arlanda snart =)

  SvaraRadera
 4. Julia: Jojomän, har sett det på Arlanda ett tag, och som sagt för några år sedan på Åhlens City (även i Gbg har jag för mig..).

  Molly: Ottan var ordet, fy bubblan för att stiga upp innan man gått och lagt sig. Har varit i Holland :)

  Maria: Eller hur!!!! Kanske blir ett badrumsinlägg på det? hoho

  Viktoria: Vad kul att du jobbat med dem! Vet du varför man slutade sälja i Sverige? Mjölkpulvret har jag också fina minnen av, men tror inte jag testat ansiktssprayen... Jobbar du fortfarande med beaut? Avis i så fall!

  SvaraRadera