onsdag 2 september 2009

Matta nagellack in da house

Nej men visst, inte kunde jag väl motstå att klicka hem Essie-överlacket Matte About You från eBay? Jag använde det ihop med ett mullvadsgrått nagellack på bröllopet i helgen, och igår kväll satte jag mig för att prova hur resultatet blev med några av mina favoritlack i den mörka färgskalan. Needless to say, så älskar jag det. Resultatet blir väldigt sofistikerat på något vis!

Lacket glider på fantastiskt enkelt, och torkar väldigt snabbt till en sammetsliknande yta. Det är ganska förlåtande, vilket gör att man inte behöver vara helt koncentrerad (något som jag och Ka inte var efter några glas vin i fredags, då första testet gick av stapeln..) om man inte är otroligt petig med sin manikyr. Lacken jag provade under Matte About You var mörkblå Bleu Jean och asfaltsfärgade Gothik från Sephora, och mörklila Sexy Divide från Essie. Alla är mörka med lite, lite skimmer i.

5 kommentarer:

 1. så coolt ju! jag kommer inte över känslan, det var som att måla med aceton eller nåt, det bara avdunstade och lämnade en matt yta. luktade lite weird dock, vill jag minnas.... :'D

  en annan sak som jag minns från i fredags var att vänta ett tag innan man målade på mattlacket, den tog gärna med sig lite färglack annars. (som man kanske kan se på mittennageln?)

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Måste genast använda mitt Matte top mer!

  SvaraRadera
 3. Längtar tills min flaska kommer med posten!

  SvaraRadera
 4. Ja, det var alltså jag där ovanför.

  SvaraRadera
 5. Karin:
  Ja just det, lukten!!! *lucköppning* Hahah. Tur att det slutade lukta snabbt iaf (Y)

  Kerstin:
  Det måste du definitivt :)

  Des:
  Jag väntar med dig! :D

  SvaraRadera