tisdag 22 september 2009

Graphite Shimmer Ink

Det är något fel på mig. När jag besöker storstäder såsom Paris och Barcelona går jag nästan oberört förbi varenda Bobbi Brown-disk utan att fastna eller ens dreggla lite (förutom när Karin är med, då blir det lite shoppat åtminstone!). Men när jag sitter framför datorn och surfar omkring på skönhetssidor kan jag inte få nog av märket. What’s up with that?

Hur som helst, på min inköpslista har en ny gel eyeliner stått med typ en evighet. Tanken var att jag skulle köpa en från MAC, men tråkigt nog har dom ingen mörkgrå i sitt sortiment. Bobbi Browns Long-wear Gel Eyeliner är rosad av både internationella tidningar samt sminknördar jorden runt, det tillsammans med bilden på KarlaSugar fick mig att slå till. Tack vare eBay hittade jag den dessutom för lägre pris än vad en MAC-variant hade kostat mig på stan, och nu kan jag inte bärga mig tills den landar hemma hos mig!

3 kommentarer:

  1. Låter toppenbra med paket på väg! Jag känner igen det där med internet kontra riktig disk. Ibland är det så svårt att vara beslutsmässig när man väl får chansen =)

    SvaraRadera
  2. Har en chokladbrun sån eyeliner och den är jättebra! :-) Dock kan jag säga att min geleyeliner från MAD Cosmetics sitter något bättre.

    SvaraRadera
  3. Åh, jag är precis likadan! Jag går förbi Bobbi-disken utan den minsta tanke, men här hemma vill jag ha allt jag ser. Konstigt...

    SvaraRadera