måndag 30 november 2009

Jul 2009: champagne supernova

Är det bara jag som börjar stirra oseende i luften när man inser att det är freaking nyår om en månad? Hur det gick till kommer jag aldrig få veta, men jag misstänker att höstmörkret varit med och fifflat. Frågor om eventuella nyårsfester börjar dyka upp från olika håll, trots att jag oftast föredrar lagom uppstyrda nyårsplaner. Inte för mycket, inte för lite.

Smink för nyårsfesten kan däremot vara på gränsen till för mycket tycker jag, en kväll om året kan det vara roligt att kräma till med lite extra glam och glitz! Guld signalerar ju lyx, och ser inte ögonskuggorna från Sephora ut att vara helt sjukt snygga? (Rapport från Madrid tack, Ka!) Skimmerpudret i glamorösa dosan kommer från Estee Lauder, och guldnagellacket är så klart från Essie (Shifting Powers). Guldiga läppar i all ära, men lite mer lättburet är ett hallonrosa Gloss Volupte-läppstift, i überfancy-hylsa från YSL

5 kommentarer:

 1. Jag jobbar nyårshelgen, så det blir ingen partysminkning för min del. Men de där ögonskuggorna från Sephora ser grymt snygga ut!

  SvaraRadera
 2. Oo, sephoraskuggorna ser jättefina ut!

  SvaraRadera
 3. Des: hoppas att du får några minuter fria och ändå kan titta ut på fyverkerierna på 12-slaget :) Och ja, visst ser dom läckra ut?

  Kerstin: det hade varit kul att kunna kolla på dom live, jag har aldrig testat Sephoras singel-skuggor!

  SvaraRadera
 4. Tyvärr ligger jag nog och sover vid tolvslaget eftersom jag jobbar tidigt nyårsdagen, men det gör ingenting. Är inte så förtjust i fyrverkerier. ;-)

  SvaraRadera
 5. Jäjä, I gave it a shot iaf! ;)

  SvaraRadera