måndag 29 juni 2009

Down under

Jag skulle vilja slå ett slag för RFSUs Daily Fresh intimtvätt. Den kostar 47 kronor på Apoteket, och eftersom man använder den på ett så begränsat område så räcker den väldigt länge. På Apotekets hemsida kan man också läsa lite om intimhygien, jag tycker att man hör så mycket olika do’s och dont’s, vissa säger att man absolut bara ska använda vatten medan andra säger att en mild tvål är det bästa. Alla verkar dock överrens om att vanliga och starkt parfymerade tvålar ska undvikas. För min del funkar det väldigt bra med just Daily Fresh, men är det nån som har andra tips?

5 kommentarer:

 1. Japp! Använder också denna produkt som är kanon men har man minsta tendens till känsliga slemhinnor kan jag varmt rekommendera att emellanåt kombinera med Intimolja ur ACOs egen serie. Behövs inte skäljas av och kompletterar daily fresh utmärkt. Även rakgelen och efter-rakning-coolern ur RFSUs serie är himlans bra

  SvaraRadera
 2. jag gillar Feeling Calm intimkräm från samma serie, den är jättebra!

  SvaraRadera
 3. Jag som har erfarenhet av vestibulit låter inget annat än naturliga oljor komma i närheten av mina slemhinnor. Funkar hur bra som helst.

  SvaraRadera
 4. Jag använder olivtvål från indiska på hela kroppen och även där nere. Funkar bra trots att jag har känsliga slemhinnor som lätt blir torra.

  SvaraRadera
 5. Piraya: Just det ja, den oljan har jag också ibland. Fick ett prov på rakgelen från RFSU, men har inte testat än.

  Lotta: den känner jag inte till (mental note: ska kollas in nästa gång jag är på apoteket)

  Mimmi: aj, stackare. Naturliga oljor låter som det allra bästa faktiskt, vilken typ av olja kan du rekomendera?

  Mia: Oh, olivtvål, funkar ju till nästan allt :) (jag har tvättat håret med olivtvål ett par gånger, i brist på schampo, funkar förvånadsvärt bra).

  SvaraRadera