onsdag 17 juni 2009

Mina penslar för ögonen

När det kommer till sminkredskap och närmare bestämt penslar och borstar, har jag tre favoritmärken: Sephora, MAC och FACE Stockholm. I det här stället från MUJI har jag alla mina ögonpenslar, och majoriteten är just från något av dessa märken. För tillfället är det ingen modell jag saknar, efter att jag nyss fått påfyllning, men man ska aldrig säga aldrig.

De som jag använder mest är utan tvekan #214 och #219 från MAC, ögonbrynspenseln från Smashbox (den röda, en iller bland hermelinerna), concealerborsten #195 från MAC, och mina två ögonskuggspenslar från Sephora (#21 och #22). Hojta till om det är någon speciell ni undrar eller vill höra mer om!

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker det är så himla skoj med sminkpenslar :) Jag är på jakt efter en concealer- och ögonbrynpensel. Kan du inte berätta lite om dina!

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt :) Och det är lätt att samla på sig en del.. haha. Här är vilka jag använder!

  Concealerborste:
  Den jag använder varje dag är #195 från MAC, som jag gillar starkt eftersom den är lite spetsig och därför kommer åt lätt i ögonvrån. Jag har även en från Sephora, men den används inte lika mycket - den är lite, lite hårdare än den från MAC, och helt rund.

  Ögonbrynspensel:
  #12 från Smashbox. Den har hängt med i måånga år, och jag gillar den för att den är lite tjockare än många andra. Jag vill inte ha jättetunna bryn så därför passar den bra! Jag har skrivit lite mer om den här och här.

  SvaraRadera