måndag 15 juni 2009

Roll on, roll off

El Mika har vi en liten hang updeos. What can I say, en deo som funkar är på nåt sätt A och O. Biotherm tillhör en av mina absoluta deo-favvisar. Och för ett tag sedan dök det upp en ny medlem i Biothermfamiljen, en eko-deo. Heja! Jag har inte provat den än, jag tänkte först köra slut på den jag har, och invänta stick-varianten, om det kommer en sån?

8 kommentarer:

 1. Jag har också läst om denna och fått CRAVINGS! :D Tyvärr var jag tvungen att akut-köpa ny förra veckan, och då var Apoteket = Vichy mitt enda val. But next time!

  SvaraRadera
 2. maria: den du köpte i madde då, hur funkar den?

  SvaraRadera
 3. Maria: Cravings var ordet! Bio vs. Vic, vem vinner egentligen? Har varit nyfiken på Vichy ett tag...

  Karin: Vad vad vad? Vad var detta för nån? Eller, det kanske Mi svarar bättre på? :'D

  SvaraRadera
 4. jag har alltid kört på body shops "oceanus" innan men sen den slutade tillverkas för drygt ett år sen har jag också gått över till vichy och tycker den är perfekt!
  i början gick jag runt och undrade vem det var som luktade så gott, innan jag kom på att det var jag själv :) haha.

  SvaraRadera
 5. lejnox: Just det ja, den körde jag också med för ett par år sedan. Håhå, vilket gott betyg på Vichy att undra vem som luktar så gott när det är en själv! Gah, svårt val för mig sen, hypade Vichy eller Eco-Biotherm..... :S :)

  SvaraRadera
 6. Dude: den ka pratar om är en Vichy jag köpte i Madrid, genomskinligt stift!! du vet som jag letat, men tyvärr funkar den inte så bra.. :( vet inte om det är för att den är oparfymerad, eller om den helt enkelt inte can handle the svettmongo :'D

  SvaraRadera
 7. Maria:Bummer.Stick, genomskinligt, vichy...låter som dröm kombon. Synd att det inte funkade (n).

  SvaraRadera