onsdag 24 juni 2009

Thank god it’s TIGI

Nyligen visade Mi upp sin imponerande Sephora-samling. Jag vill inte vara sämre, utan presenterar härmed en av mina samlingar, nämligen grejs från TIGI. Framförallt gillar jag innehållet, men tycker att de roliga förpackningarna (och namnen) piggar upp vilken grå dag som helst. TIGIs och mina vägar korsades way back when, säkert tio år sedan (!) då jag snodde brorsans Bed Head stick för att få till det rätta rufset på lördagkvällen. Sedan dess har jag testat mig igenom flertalet av deras grejer. Förra veckan bestämde jag mig för att prova Moisture Maniac schampo och balsam istället för TIGI Catwalk Oatmeal & Honey som egentligen är mina TIGIfavoriter. Tyvärr visade det sig vara ett dumt byte, för trots att både etiketten och expediten propsade på att de skulle vara grymt återfuktande, tycker jag att Oatmeal & Honey är betydligt bättre. Trots det tycker jag de är bra. Och dessutom har de nya flaskorna pump, bara en sån sak!

Från vänster till höger:
- Protein Protective Spray, ger fukt och UV-skydd. Perfekt för att bota flygigt hår.
- Power Trip Hair Gel, för volym och struktur. Använder sällan stylingprodukter, men denna plocks fram ibland.
- Headbanger Way-out wax for Rock Stars, en nykomling som jag knappt hunnit prova. Hoppas få till rockigt ruffs med massor med volym.
- Moisture Maniac Shampoo, fräsch fruktig doft (utan att vara too much) inte fullt så återfuktande som jag hoppats, men ändå ett bra schampo. Lätt att dosera tack vare pumpen.
- Moisture Maniac Conditioner, luktar gott och är dryg.

8 kommentarer:

 1. Jag har oxå fallit för Tigi, dels har jag haft ett shampoo (superstar) som jag gillade. Kändes som ett shampoo som gjorde rent håret ordentligt + god lukt. Sen har jag underbara After Party, lite sånt och håret blir superlent + (åter igen) luktar gott! Sen har jag lite andra smågrejer därifrån, nöjd med allt. Värt sitt pris får jag säga eftersom det räcker i evigheter dessutom.

  SvaraRadera
 2. Hey, jag blev nyfiken på den där protein-sprayen! Märks det att håret blir starkare/bättre? :)

  Min enda TIGI-produkt luktar såå gott, vattenmelon!!

  SvaraRadera
 3. Anna-Karin: Åh, jag har varit sugen på att testa After Party...kul att du gillar den, då kanske jag ska slå till också :) Och ja visst är de dryga, hur bra som helst.

  Maria: Jag tycker faktiskt att det känns som att håret blir lite starkare direkt när man sprayar, och känslan stannar kvar. I likes it. Hoho, watermelon!!!

  SvaraRadera
 4. Curls Rock- serien kör jag på eftersom jag, som ni kanske listat ut, har lockigt hår. de är superbra och väldigt prisvärda! 700ml Shampo och Balsam för 20 pund på lookfantastic eller HQ hair, det kan jag stå ut med.

  SvaraRadera
 5. Headbanger Way-out wax diggar jag stenhårt, har använt den hur länge som helst och så doftar den gudomligt;)!

  SvaraRadera
 6. Carmen: Kul att du hittat bra produkter för ditt hår :) Eftersom mitt är rakt har jag aldrig testat den serien, men det varkar alltså som att TIGI fått till det i alla sina serier :) Bra tips att köpa från HQ, tack!

  Aila: Jag har fortfarande inte testat den på riktigt, bara sprayat lite på ett ställe för att känna hur den luktar (gott!!). Hur gör du för att få till det snyggt??? Jag behöver tips, tack på förhand!

  SvaraRadera
 7. Hmmm, jag var också tigi-fantast ganska länge, tills jag kom på att det är så mycket doft i produkterna och att det torkar ut mitt tunna, skandinaviska, blond-slingade hår. nu är den enda tigi produkt som jag inte skulle vara utan after party. i stället har jag gått över till bumble & bumble. rekommenderas, helt fantastiska, dryga produkter! fick julklappset m creme de coco shampoo o balsam och, allvarligt, trots nästan daglig använding är det ännu inte slut!!!
  /johanna

  SvaraRadera
 8. Johanna: Japp, tyvärr är det ganska mycket parfym i, men det verkar inte göra nån skada på mitt obehandlande hår, så jag kör vidare med några TIGI grejer då och då (gillar att byta) :)

  SvaraRadera