söndag 14 juni 2009

Loosen Up

Jag funderar på att utöka min standard-partysminkning. Än så länge brukar jag nöja mig med mascara, foundation och rouge. Men nu är det alltså, eventuellt, dags för lite förändring. Jag funderar nämligen på att testa – håll i er nu – lösögonfransar! Diskreta naturligtvis, men ändå tillräckligt för att ge lite vavavoom. I går botaniserade Mi och jag bland Laura Merciers sortiment på NK. Jag hittade ett par fransar, corner, som man precis som namnet avslöjar inte täcker hela ögonlocket. Av den kunniga expiditen fick jag veta att just den typen av fransar passar till min runda ögonform. Tyvärr var de slut, men jag hoppas lägga vantarna på ett par i nästa vecka, i så fall dyker det självklart upp bilder här på bloggen. Jag har aldrig testat lösisar förut, är det nån som har några tips? Do’s and don’ts?

4 kommentarer:

 1. do: tålamod. don't: stress
  det kan bli helt fantastiskt och se naturligt-wow ut, men det kan också bli jobbigt med klisterklibb i ögonvråna.. så mycket tålamod och en säker hand är tipsen

  SvaraRadera
 2. Annelie: Ah, tackar tackar. Det där med tålamod är inte min starka sida direkt..men jag ska försöka öva öva öva. :)

  SvaraRadera
 3. Makeup geek har en bra tutorial på lösögonfransar om du inte redan sett den. Annars håller jag med föregående talare, ingen stress och massa tålamod och öva öva öva så blir det bra! Lycka till.

  SvaraRadera
 4. Agnes: Oh, vad bra, det ska jag genast kolla upp (kände inte till sen innan, är något av en make-up rookie nämligen, just smink är jag inte så bra på). Tack! :)

  SvaraRadera