onsdag 24 juni 2009

Färgtema: Rött och sött

Igår åt jag de sötaste körsbären hittills i år, dessutom i den stekande solen. Helt underbart! Trots att vinrött oftast förknippas med hösten tycker jag att det är en grym sommarfärg, mina två favoritnagellack Tomboy No More och Forever Young från Essie kommer helt klart bli välanvända i sommar. Till det hade jag gärna haft ett Lip Stain från Laura Mercier (jag såg en tjej sminka sig med det på NK, och hon fick de snyggaste röda läpparna jag sett på länge!). Rouget Just a Pinch från MAC passar också in i härligheten tycker jag.

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt kollage! Körsbärsröda läppar är verkligen fint, lite lolita-aktigt på något sätt.

  SvaraRadera
 2. åh, det där lipstain! så underbart och så svårt, samtidigt

  SvaraRadera
 3. J_D: vad glad jag blir att du gillar't! :D

  anneli: jasså, är det svårt? :) jag har inte provat det. men tjejen som målade på det blev SÅ jävla snygg, så jag tror nästan att det kan vara värt det ;)

  SvaraRadera
 4. åh, vad grymt sugen jag blev på körsbär nu! kollaget ser jättehärligt ut och det är ju en så härlig färg. nagellacken och lipstainet ska jag definitivt kolla in! just a pinch har jag redan, det är jättefint.

  SvaraRadera
 5. man kan ju få den så olika mycket täckande.. från nästan ingenting till väldigt färgintensiv. det jag har upplevt som svårt är att den gärna "flyter ut lite" (eh, mycket) om man använder den med nåt annat läppmojs (vilket i princip är ett krav eftersom den är torr) var förbi cow i sthlm och frågade lite om det och fick tips om en hudfärgad konturpenna. en annan knepig grej är ju att den kommer i en burk, men det handlar ju om att jag är lat och tycker bättre om saker med inbyggd applikator. PUH, långt. kortversion: LM har naturligtvis löst det jag tyckte var jobbigt och säljer hudfärgad konturpenna. så jäkla smart.

  SvaraRadera