torsdag 15 oktober 2009

9 lovelies

Japp, nu har mina pennor från Urban Decay landat! Nio små 10-centimeters pennor i praktiskt taget alla färger jag behöver bor nu i badrumsskåpet, och jag har självklart redan provat dom på handen – dom är sjukt mjuka och sitter som berget! Hur den ekvationen går ihop har jag däremot lite svårt att förstå..

Vid första anblicken ser dom väldigt små ut, men jag tycker att det är en perfekt storlek för att kunna prova på, och for once faktiskt använda upp en produkt..

(Random ordning både på handen och i sitt nya ställ.)

10 kommentarer:

 1. De ser ju previs lika fina ut som jag föreställt mig! Snart är de på väg till mig också!

  SvaraRadera
 2. Weeeei, mina har också anlänt igår och har även jag provat de på handryggen. Rockstar gillade jag bärst, Ransom och Graffiti hade jag redan, ska kanske byta bort de eller ge de i present*lyckan är total;))*

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Vad roligt att du har dom på g! Jag är verkligen jättenöjd <3

  Aila: Jag tror nog att nästan varje tjejkompis hade blivit jätteglad av en eller två minipennor i present, kanske i julklapp till någon? :)

  SvaraRadera
 4. Jag kan intyga att en tjejkompis hade blivit jätteglad! *wink wink*

  :'D

  SvaraRadera
 5. El sötnos ska vi kanske byta, har du några godies;)?

  Kram☻

  SvaraRadera
 6. Aila: Hoho, I like the way you talk to me! maila gärna din mailadress till elmika så kan vi byteshandla via mail :)

  SvaraRadera
 7. Jag var sååå sugen på att klicka hem dessa godingar när jag läste ditt inlägg. Med swatchen - jag försöker verkligen behärska mig!

  :-)

  SvaraRadera
 8. Haha, ett tips kanske är att göra en Pro/Con-lista, för att komma på om du ska köpa eller inte? :)

  SvaraRadera
 9. Visst är dom kanon! Kul att se att dom har tagit bort de silverfägade locken och ändarna, det blir himla svårt att se skillnad på pennorna när dom står i en burk när alla är likadana nämligen.

  SvaraRadera
 10. Oj, hade dom det förut? Ja då är det verkligen bättre! Fast dom här är så korta så det är liite svårt att se skillnad på dom ståendes ändå, eftersom dom åker ner såpass.. :P

  SvaraRadera