tisdag 20 oktober 2009

Personal shopper

Vilken hudvårdsserie det blev för mamma? Jo ni, ingen alls faktiskt! Det visade sig att hon hade blivit meddragen på en Mary Kay-kväll med kollegor och kittat upp sig där, så vi styrde stegen mot MAC-disken istället. En mamma-favorit har varit den lätt färgade dagkrämen Moisture Sheer Tint från Clinique, som har sin MAC-motsvarighet i Studio Moisture Tint. Lätt att ta på och med lagom täckning för att pigga upp mulna dagar. Till det blev hon även sminkad med Select Moisturecover concealer, och ett ljust lila Shadestick. Resultatet blev piggt och väldigt fint, tack snälla MAC-tjejen som tog sig tid och sminkade mamma utan att vara för sälj’ig.

Min mammas sminkmotto är att det ska gå snabbt och lätt, något som alla dessa tre produkter uppfyller. Foundation som man kan använda fingrarna med, concealer som bara är att dutta på och smeta ut, och ögonskugga på penna som man snabbt kan måla på hela locket. 1-2-3!

5 kommentarer:

 1. Hey, jag är lite nyfiken på den där ögonskuggspennan...details? Svårt att få det snyggt? Mycket pigment? Bra present!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt med mammasminkshopping =)

  SvaraRadera
 3. El: dom ljusa är väldigt lätta att få jämna och snygga, medan de mörka (som den svarta jag har exempelvis) kräver liiite mer jobb. mycket pigment i båda varianterna though!

  Kerstin: ja visst är det :) trots att jag led lite av bakishet ;) hehe.

  SvaraRadera
 4. Vad snällt att skämma bort mamma;)

  SvaraRadera
 5. Det måste man göra ibland! :D

  SvaraRadera