torsdag 8 oktober 2009

Brow shadow

Ifyllda ögonbryn är ett måste för mig med ljusa och glesa strån. Jag har sedan länge kört med kitet Brow Zings från Benefit, som har både skugga, vax och verktyg i en och samma dosa. Vaxet har däremot torkat ihop sedan ett tag, och skuggan börjar nå botten (penslarna tänker jag inte ens kommentera, dom är så små att jag knappt kan hålla i dom).

När Kerstin ställde en fråga om vilken produkt hon ska köra på kom jag att tänka på brynskuggan från FACE Stockholm som jag själv funderat på att gå över till. En enkel skugga i en förpackning med spegel är egentligen allt jag behöver, då jag redan har en bra pensel och brynfix separat. Är det någon som har testat och har en åsikt om varianten från FACE?

4 kommentarer:

 1. Jajamensan, en åsikt finns närmare än du tror :'D

  Jag kör ju med den, och tycker den är S V I N bra :) (y). Den är lätt att applicera, ser naturlig ut och är dryg. I samma veva köpte jag en pensel från samma märke - också bra.

  Men det jag saknar nu är nåt mojs att fixera brynen med...vad är du du kör nu igen Mi?

  SvaraRadera
 2. Hey hey hey, varför tänkte jag inte på tjejen med största FACE-förrådet? :'D Awesome ju! Jag ska def gå och titta/prova asap (Y)

  Jag kör på genomskinlig bryngel från H&M! Den syns lite på bilden. Asbra, blir inte för stel eller torrflagig, och kostar typ 29,50:-

  SvaraRadera
 3. Jag har inte provat Face, men ett tips är att kolla in brynskuggan från Wet and Wild. Den är superbra och med tanke på att den kostar en 50-lapp är den ett riktigt fynd =)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte provat, och ännu inte bestämt mig för vad jag ska satsa på, så jag lyssnar noga!

  SvaraRadera