måndag 26 oktober 2009

Från andra sidan

Det är snart ett år sedan jag var i USA sist, och det verkar inte som att jag kommer komma iväg åt det hållet förrän tidigast till våren. Som tur väl är träffar jag vänner och familj ändå, eftersom de gillar att komma hit till Sverige på besök. Om ett par veckor kommer en av mina bästa vänner hit, och hon mailade just och undrade vad jag vill att hon tar med sig från over there. Just nu kommer jag faktiskt inte på nåt speciellt, hudvård har jag så jag klarar mig ett tag till, smink också.

Hmm, trodde inte det skulle vara svårt att göra en lista. Har ni några tips? Vad brukar ni vilja ha från andra sidan Atlanten?

10 kommentarer:

 1. jag skulle vilja ha effektiva apoteksvaror! typ mot förkylning, urinvägsinfektion, såna grejer. svenska läkemedelsverket har alldeles för strikta regler för att receptfria läkemedel ska vara effektiva. ;)))

  annars vad som helst från typ girl props.

  SvaraRadera
 2. Chapstiiiiicks! Mitt sista har precis tagit slut och jag gråter :'( Måste väl rajda eBay när jag fått mitt nya kort..

  Oh no, det slog mig precis att det kanske blir bajs med PayPal och mitt nya kort! X__x

  SvaraRadera
 3. Kat von D's grejer som bara finns på Sephora är ett hett tips att kolla in! Sephora är också billiga på i.d och har en del kit som bara finns där.

  Converse kan man ju heller aldrig få för många av när man ändå är över Atlanten...

  Kram, kram!

  SvaraRadera
 4. Annahita: hehe, jag hade en period för ett par år sedan när jag ofta tog med mig sånt över Atlanten, men det är scary shit alltså (i svenska mått mätt) och även om det var skönt att t.ex förkylningssyptom försvann - poff - så kom de ofta med dubbelkraft så snart pillret slutat verka...
  Girlprops smycken mm? eller tänker jag fel?

  Maria: What, är den slut??? Jag tycker faktiskt inte att Chapsticks är sååå bra, men bra ide med läppmojs, ska kanske skriva upp en annan favvo på listan! (Y) (inte lugnt om paypal inte fixar nya kortet!)

  Kabuki: Hoho, KvD har jag jag aldrig kollat på, tack för tipset! Id är en favvo, men har det mesta jag behöver där. Bra tänkt med Converse, jag har redan listat lite underwear och bas-tishor...kanske lika bra att slänga in ett par converse också! :)

  SvaraRadera
 5. smink från sephora och tresemme produkter som inte finns här (curl heat activator (?) är grym!)…. nagellack!

  SvaraRadera
 6. Anonym: Hey, bra tips! Och att jag inte tänkt på nagellack?? Ska helt klart surfa fram några snygga och lägga till på listan. Tack! :)

  Curl heat Activator har jag inte testat, kanske dags för det? Inga svedda fransar?

  SvaraRadera
 7. Nagellack! :D Hey hey.
  Tror btw Curl Head Activator är för håret dude, inte fransarna, iom att det är en hårvårdsserie ;)

  SvaraRadera
 8. Maria: HA HA HA, där ser man! Jag läste isär grejerna och bara "hårmojs" och sen tänkte jag på den där som man lockar fransarna med (som har värme). :'D

  My bad!

  SvaraRadera
 9. you gotta ask for some candy corn!!! mitt bästa godis ever. i alla fall för halloween. andra saker jag saknar är lady speed sticks, goldfish och legal pads (obs! skrivblock med gula papper, har inget med bindor att göra). HAHA! pok!

  SvaraRadera
 10. Karin: Candy corn is da best for hallo! Lady speed är alltid bra att stacha upp på - bra tips! Gold fish - yummy! Haha, tur att du förtydligade ang padsen ;) jag har ju virrat till det bland tipsen här innan idag :'D

  pok

  SvaraRadera