lördag 17 oktober 2009

MAC // Dsquared²

Är det bara jag, eller har Åhléns rabattcheckar ramlat ner med ganska korta mellanrum denna sensommar och höst? I veckan fick jag en 20 % på valfri sminkprodukt tillsammans med en 50-kronorscheck, och det var ju passande då MAC Dsquared² släpptes i onsdag. Det här är vad jag köpte:

- Kolsvarta pennan Feline, som äntligen verkar ha löst mitt problem med eyeliner på vattenlinjen som försvinner efter en timme, när jag testade första gången satt den åtminstone fyra timmar utan problem!
- Sculpt & Shape powder består av en ljus del (Bone Beige) och en mellanbrun del (Emphasize), båda matta. Med hjälp av den här kan jag skulptera kindbenen bättre än med mitt nuvarande solpuder, som är lite för skimrigt för att funka på vinterhalvåret.

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag undrar lite, går sculpting pudret att använda för ögonen?
  Hrmm..jag har en brun ögonskugga som jag använt som sculpting puder. Men det är ett hemskt slöseri på bra ögonskugga!

  Väntar tåligt på recension!

  /Carolina

  SvaraRadera
 2. För mig tror jag att den är för ljus att använda som en skugga, men om man är blek i hyn och inte vill ha en kraftig contouring kring ögonen kanske den fungerar :)

  Jag har läst att många har hittat sina perfekta "sculpting-färger" i just ögonskugga, men som du säger måste det ju gå åt en del produkt!

  SvaraRadera
 3. Jag ska handla ögonskuggor för min 20-procentare imorgon. :)

  SvaraRadera
 4. OMG, jag var förbi Åhléns City igår och det var så mkt folk, så inatt har jag drömt ljuva drömmar om MAC Dsquared² Sculpt & Shape powder och jag MÅSTE ha den. På måndag ska den minssan bli min, miiiiin;)!

  SvaraRadera
 5. Des: ögonskuggor alltså! :D Tänk om man fick en 20% för ett helt köp.. det hade varit grejer det!

  Aila: go get it! Idag på MAC GBG såg jag dom inte i stället, undrar om dom redan tagit slut..

  SvaraRadera
 6. Ååh, jag vill ju ha det där Sculpt & Shape pudret *mummel* ;-)

  SvaraRadera
 7. Ooo! Jag höll i detta puder i Wien, men köpte inte. Typiskt mig att bli shoppingparalyserad vid en så fin chans =( Ser fram emot din recension =)

  SvaraRadera
 8. Weeei, nu har jag en egen Sculpt & Shape BoneBeige/Emphasize♥

  SvaraRadera
 9. Veronica: spring och köp i så fall :) eller hitta ett matt brunt puder någon annan stans ifrån, jag tror inte den ljusa delen kommer bli lika använd faktiskt..

  Kerstin: åh, det berömda "inte shoppa utomlands trots att man vill"-tillståndet? ;) Vi får se om jag får till en recension framöver!

  Aila: grattis! :D Det är så fint så.

  SvaraRadera