måndag 4 oktober 2010

Bright rosy pink

Lösa mineralrouget Rose från e.l.f är en av alla saker som trillat in med höstutskicken, och det var väl med ett visst mått skepsis jag provade det första gången. Ja, jag är något av en märkes.. snobb. Kan ett rouge för fyrtiotvå spänn verkligen vara bra, och dessutom tävla om min uppmärksamhet mot mina favoriter från MAC, Laura Mercier och BECCA? Det visade sig däremot ganska snabbt att JA, banne mig! Däremot skvallrar dosan om priset. Det är något med locket och trycket som stör mig..

Rose ser starkt rosa ut i dosan, men på mina kinder blir det ett varmt och naturligt resultat. Det är bra pigmenterat, och trots att det är nästintill matt så blir det inte fläckigt eller är svårapplicerat (här vill jag dock ge en ros till min all time favorite-rougeborste från Laura Mercier). Det sitter där det ska hela dagen, och verkar inte vara tilltäppande för porerna. Det här kommer helt enkelt att bli en höstfavorit.

Mittimellanrosa, fint va?

8 kommentarer:

 1. Fint! Det är kul när budgetmärken överraskar!

  SvaraRadera
 2. Ja jag är inte den som inte medger att jag hade fel! :D

  Dessutom liknar det inget annat rouge jag har - toppen!

  SvaraRadera
 3. Jag blev nog lika positivt överraskad när jag fick hem min burk. Det är ett riktigt bra rouge och jag tycker att färgen är perfekt. Kul att du också gillar det.

  SvaraRadera
 4. Väldigt sugen på att prova e.l.f. priset passar fint när man är student!

  SvaraRadera
 5. Kajsa: vad roligt! :D

  Malin: ja, billigare kan man knappt hitta va? :)

  SvaraRadera