söndag 31 oktober 2010

Gårdagen

God morgon! Är det någon mer än jag som missat att ställa om klockan?

Igår hade jag en riktigt fin dag i Göteborg. Mest strosade vi runt i mina favoritkvarter, området kring Magasinsgatan. Inne på Norrgavel upptäckte jag att hyllan med tvål och badrumsartiklar utökats till en hel hörna fylld med härliga produkter från bl a Savon de Marseille och ekologiska handdukar från Himla, och fina borstar, tvålkoppar mm i vackra material. Hos Grandpa hittade jag en kalasfin kappa, men eftersom jag redan har en jättefin lät jag denna hänga kvar.

Efter en fika på De Matteo fortsatte vi bort mot Viktoriapassagen och gatorna där omkring. Jag provade massvis med kläder på Sally Jones, och sen gick jag upp mot Götaplatsen där jag lånade ett gäng med böcker på biblioteket.

Hoppas att ni också haft en riktigt bra helg!

3 kommentarer:

 1. jag var på Da Matteo häromdagen och gissa vad som slank ner i magen då? jo, precis en sån där god chokladbrownie! :D mmm!

  SvaraRadera
 2. Min iPhone ballade ur pga vintertiden = min väckarklocka ringde en timme för sent idag, trots att den stod rätt och klockan också var rätt :( Blev en jobbig första morgon efter semestern!

  :*

  SvaraRadera
 3. Karin: hohoho! Göttigt, h5!

  Maria: Ouch, dammit..men jag föredrar att resa åt det hållet som du gjort nu på hemvägen, då vaknar man iaf hyfsat tidigt och utvilad :*

  SvaraRadera