onsdag 20 oktober 2010

Parlux 3800

När El tipsade om Smashbox-rean på Eleven, resulterade det i att jag tillbringade några minuter med att surfa runt i butiken. En nyhet jag hittade var en "Eco Friendly" hårtork från proffsmärket Parlux. Både torken och förpackningen är tillverkade av återvunna material, och eftersom torkeffekten är så hög behöver man inte stå och blåsa håret i en halv evighet.

Parlux är ett märke som de flesta frisörer använder och rekommenderar, och jag har själv en som jag är jättenöjd med. Annars hade jag slagit till på denna.. Grym och dessutom ekovänlig? Yes please!

8 kommentarer:

 1. Tjejer! Ni har en award att hämta hos mig. Tack för en otroligt bra blogg!

  http://www.pssion.se/2010/10/sunshine-blog-award-2/

  SvaraRadera
 2. Åh, tack för dina fina ord Emelie! :D

  <3

  SvaraRadera
 3. Åh jag beställde faktiskt hårtorken i grönt från Eleven efter att ha läst detta inlägg! Hoppas nu att den är lika bra som den är dyr....

  SvaraRadera
 4. Anja: men ÅH vad roligt! :D kom gärna tillbaks i en kommentar och berätta vad du tycker om den sen!

  SvaraRadera
 5. Hey hey hey, om jag inte redan hade en som funkade så skulle jag SÅ skaffa denna. Eller vänta, jag skulle faktiskt behöva en till, att ha i Sthlm så jag slipper släpa..hoho!

  SvaraRadera
 6. Hey hey, why not! Livet är för kort för att släpa tunga saker i onödan, och även för att använda crappy hårtorkar som tar forever att torka med :'D

  SvaraRadera
 7. Jag skulle ju berätta vad jag tycker om hårtorken! Den funkar bra men jag tycker att den bara har två värmelägen och två hastigheter men det beror väl på hur man räknar. Det är verkligen bra tryck i hårtorken och den blåster på bra, högsta hastigheten är supereffektiv. Dock tycker jag att det är lite obekvämt när knapparna sitter på sidan av handtaget, det är lätt att komma åt dom när man håller i hårtorken. På det hela är jag nöjd och det går undan att torka håret nu för tiden!

  SvaraRadera
 8. Vad kul Anja! Och ja, vad konstigt att dom skriver 4 värmelägen? Antar att dom räknar båda lägena två gånger, om man håller in kallknappen? :S Öh..

  Jag har en större modell från Parlux, och visst är det kräm i dom! Hoppas du vänjer dig vid reglagens placering :)

  SvaraRadera