måndag 25 oktober 2010

♥ NYC

En snabb "Men tänk om vi skulle..?"-tanke omvandlades till handling, och för bara dryga tre veckor sedan bokades resa och hotell i New York City! Vi är ju ett resande folk, här på El Mika, och det senaste har El tagit stor ledning genom ett antal resor i både Europa och Mellanöstern. Nu är det däremot min tur att lägga lite mil under fötterna, och tillsammans med mor, bror och pojkvän ska NYC göras på en knapp vecka. Can't wait – på onsdag morgon lyfter vi!

Vi kommer mest bara gå omkring i stan, och slinka in på restauranger och barer, men självklart kommer ett antal affärer avverkas. Ovan är min lista på vad jag redan nu vet att jag ska spana in; är det något uppenbart jag missat?

PS: Ka ska dessutom även hon till NYC någon vecka efter mig, det är ingen hejd på flygmilen vi tre samlar ihop! Lovin' it.

4 kommentarer:

  1. Å vad roligt för dig! Missa inte ett besök på parfymavdelningen på Barneys. Där en trappa ner finns allt man kan önska sig som parfymintresserad och personalen är kunnig, generös och förvånandsvärt trevlig. Ha en fin resa!

    SvaraRadera
  2. Vilket roligt tips, tack! Det hade jag inte en aning om :D

    SvaraRadera
  3. can't wait att få höra hur ni hade det - och vad du har med dig hem i shoppingväg, hehe! :D

    SvaraRadera