torsdag 14 oktober 2010

Släpp taget och vinn!

El Mika brukar vanligtvis inte tipsa om andra tävlingar, men vi kan faktiskt inte låta bli med just denna – och samtidigt passar vi på att ha en egen tävling!

Med filmen Eat, Pray, Love som inspirationskälla erbjuder Natuvive Age Control en lycklig kvinna chansen att vinna en livsomvälvande resa fylld av njutning, egen tid och inspiration. Tidsperioden – upp till ett helt år – bestämmer den tävlande själv och flygbiljett och uppehälle står Natuvive för som också bestämmer resmålet. Tävla med Natuvive här!

Vill du vara med i vår tävling är det enda du behöver göra är att maila till elmika.blogg (at) gmail.com där du anger namn och postadress. Vi lottar ut ett helt set av Natuvive Age Control och slänger även in två ögonkrämer som tröstpris. Maila senast tisdagen den 19 oktober kl 12:00.

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnarna utses genom slump av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Endast tävlande bosatta i Sverige. Tävlande som ej angett namn och postadress diskvalificeras automatiskt.

Inga kommentarer: