söndag 6 februari 2011

Dove Men+Care

Det är inte så ofta vi skriver inlägg i vår Herr-kategori, så därför tyckte jag att det passade bra att väcka liv i den nu i och med senaste pressutskicket till El Mika: Dove Men+Care. Den doft vi fick hem är Clean Comfort, som helt enkelt luktar som liknande produkter brukar lukta (i casa Ka kommenterades doften även med "en hint av solkräm"). Däremot får doften ett plus i kanten för att den inte är så stark.

Båda två åker raka vägen in till sambons hylla i badrummet, i väntan på sin tur. Duschkrämen är för både kropp och ansikte, och ska enligt pressmaterialet inte torka ut huden. Personligen är jag lite skeptisk till att en duschkräm ska fungera i ansiktet utan att lämna en torr öken efter sig, men vem vet – upp till bevis Dove!

Vad står på era snubbars badrumshylla?

2 kommentarer:

  1. Flerfunktionella produkter brukar funka bäst i teorin, sällan i praktiken tyvärr. Min man använder tvål och fuktcreme från Zirh. Ibland är jag själv och tjuvar av hans rengöring eftersom den innehåller AHA och något mint/citrus som gör att man känner sig oerhört ren och fräsch efteråt.

    SvaraRadera
  2. .. men inte släpper killarna taget om exempelvis Dubbeldusch för det! ;)

    AHA och minig citrus låter fantastiskt!

    SvaraRadera