torsdag 3 februari 2011

Long-locks love-potion

Innan jul fick vi ta del av ett pressutskick med hårvårdsprodukter från australienska Aussie. Jag slängde mig över 3 Minute Miracle Deep Treatment, som är en inpackning för långt hår. Efter senaste frisörbesöket (hej då 15 cm hår!) så är nog Kas fina lockar längre än mina, men what the heck, mina är fortfarande långa och framför allt är de trassliga. Speciellt i vintertider.

Jag hade inte alls höga förväntningar här, har nämligen köpt schampo och balsam från samma märke för några år sedan – och blivit väldigt besviken. Det kan alltså vara delvis det som gjort att jag blev så himla impad nu. För det första så luktar inte produkten alls så där starkt som deras grejer brukar (flaskan luktade mer på utsidan, än vad inpackningen gjorde). För det andra gillar jag konsistensen, som är ganska fast. Doften är mild och diskret, och eftersom jag ändå avslutar med mitt vanliga balsam så märks den inte alls sen.

Håret blir jäkligt mjukt och otrassligt, vilket bara det är värt en shower-high-five. Jag brukar dröja ungefär 3 dagar mellan tvättarna, och håret är fortfarande följsamt och glansigt när det är dags för nästa tvätt. Efter att ha använt inpackningen i ca fyra veckor kan jag konstatera att jag är supernöjd. Litet minus för flaskan, som är praktisk i duschen, men inte att ta med på resan eftersom den inte har något egentligt lock som går att stänga.

PS: Jag använder den tillsammans med schampo och balsam i Matrixs Hydrathérapie-serie. Trippelfukt alltså. Fina grejer det!

5 kommentarer:

 1. Än en gång älskar vi samma produkter! Men jag kan inte heller förstå varför flaskan inte har ett ordentligt lock? Aja, kan den i alla fall hemmavid göra mitt långa lockiga hår, som i vanliga fall har en frizzfaktor à la golvmopp, mjukt och följsamt så är jag nöjd! /N

  SvaraRadera
 2. Jag älskar en av deras hårvårdsserier, speciellt deras inpackning.

  Har aldrig haft några problem med att det skulle läcka när jag tar med mig inpackningen när vi flyger till USA och tillbaka. Fast det kanske beror på hur jag packar ner den :)

  SvaraRadera
 3. It looks really interesting potion I want to try this but hope that there is someone who can translate here in English,thanks! :)

  isey

  SvaraRadera
 4. isey: use Google Translate! :)

  SvaraRadera